“Zakelijke correspondentie Nederlands” ( 148.9EUR)

"Zakelijke correspondentie Nederlands"

“Zakelijke correspondentie Nederlands” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Zakelijke correspondentie Nederlands”: details

Omschrijving: “Moet jij wel eens een brief of e-mail schrijven uit naam van het bedrijf waar je werkt? Of heb je een eigen bedrijf en verzorg je zelf de mailings en correspondentie? Dan is het belangrijk dat je een zakelijke schrijfstijl hebt en foutloos Nederlands kunt schrijven. De cursus Zakelijke Correspondentie Nederlands helpt je om jouw brieven, e-mails, nieuwsbrieven en andere schriftelijke bedrijfscommunicatie foutloos op te stellen. Zo zorg je voor een goede zakelijke uitstraling in foutloos Nederlands.” “” “” “De cursus Zakelijke Correspondentie Nederlands (ZCN) leert je op zakelijk gebied schriftelijk communiceren. Zo schrijf jij straks professionele e-mails, brieven, nieuwsbrieven en meer! In de cursus Zakelijke Correspondentie Nederlands komen de volgende onderdelen aan bod: Vormgeving van een zakelijke brief Opbouw van de brieftekst Verbanden tussen zinnen en alinea's Het doel van de brief Spelling en werkwoorden Verplaatsen in de lezer Aanpak en stappenplan De circulaire E-mail Brieven met een mededelende functie Argumenteren De uitnodiging Nieuwsbrieven en schrijven voor het web Het artikel en stijlproblemen Eindredactie, afsluiting, spelling en stijl Woordsoorten, zinsdelen, samengestelde zin ”

Prijs: 148.9 EUR

Categorie: “Taal”

Studieduur: 3 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.