Yoga (20.75€/ maand)

Yoga

Yoga studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Yoga: details

Omschrijving: Vind (meer) innerlijke rust met de Yoga cursus Heb je een stressvolle job of een druk gezinsleven? Dan is yoga de methode om spanningen de baas te blijven. De Yoga cursus biedt je de rust die je zoekt. De meest ontspannen Yoga cursus Een uur in de lotushouding met gevouwen handen naar een blinde muur staren? Is dat yoga? Nee. Yoga is een manier van leven. Een manier van leven die begint bij lichamelijke oefening en beheersing. Verbeter je lichamelijke soepelheid met yoga-oefeningen: van zitten in de lotushouding tot balanceren opéén been. Yoga voor beginners De cursus Yoga legt verschillende houdingen uit. Leer vervolgens het verband kennen tussen ademhaling, gevoel, gedachten en lichaam. Verbeter je concentratie met mantra’s, meditatie en gedachten: de cursus legt uit hoe yoga je innerlijk ontwikkelt en hoe je de verbinding met de wereld en de mensen om je heen harmoniseert. Inclusief instructiefilms Bij de lessen horen 5 instructiefilms die je online de nieuwste lesmethodes tonens. Je krijgt les van de allerbeste trainers ter wereld die je stap voor stap door het programma begeleiden. Ze zullen je motiveren en stimuleren zodat je al snel goede resultaten kan zien en voelen. De workout is gevarieerd en gemakkelijk te volgen, effectief en vooral leuk! Yoga is een Indiase leer De Yoga cursus biedt naast oefeningen, meditatie en technieken ook inzicht in de van oorsprong Indiase leer. Maak kennis met de filosofie die de grondslag van yoga vormt. Breng jezelf op een hoger niveau Hoe? Volgens de yogaleer is ieder mens onvoltooid en leiden ontwikkeling en inspanning naar een volgend niveau. Nieuwe karaktereigenschappen aanleren? Dat vereist zelfinzicht. Kennis van jezelf. Je eigen ontwikkeling heb je volgens de yogafilosofie zelf in de hand. Yoga combineert filosofie, ademhaling, kennis van de geest en lichamelijke oefening. Het doel: vitaliteit.

Categorie: Hobbycursussen|Voeding en gezondheid

Prijs:  249 EUR (maandelijks 20.75 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.