WordPress (49.85€/ maand)

WordPress

WordPress studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

WordPress: details

Omschrijving: Een eigen WordPress website ontwerpen? Je leert er alles over in de cursus WordPress Wil je zelf websites maken met het gratis programma WordPress? Beroepsmatig of als hobby? Van statische pagina’s tot dynamische berichten in een blog: met de cursus WordPress heb je alle technieken snel onder de knie. Je maakt bovendien kennis met veel aanvullende functies, zoals thema’s en plug-ins. Je hebt ze vast wel eens gezien: prachtige websites met bewegende afbeeldingen en reactiemogelijkheden, volledig geoptimaliseerd voor Google. De kans is groot dat je dan een WordPress website hebt gezien. Met het gratis contentmanagementsysteem WordPress ontwikkel je zonder programmeerkennis een website, blog of webshop, die ook nog eens gemakkelijk gevonden wordt door zoekmachines als Google en Bing. In de cursus WordPress leer je hoe je dat doet. De cursus WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en praktijkgericht. Vanaf dagéén ga je aan de slag met je eigen website. Je leert hoe je je website kan uitbreiden en aanpassen en je ontdekt hoe jouw website goed zichtbaar wordt in zoekmachines. Je maakt kennis met verschillende aanvullende programma’s voor je WordPress-site en je leert hoe je die kunt installeren. Uitgebreide cursus In de cursus WordPress komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde: installeren en hosten van WordPress websites; onderhoud; vormgeven; widgets en plug-ins gebruiken; SEO (zoekmachine-optimalisatie). Je beschikt al snel over voldoende vaardigheden om goed met WordPress aan de slag te gaan en de vele functionaliteiten optimaal te benutten. Je eigen website, blog of webshop Je eigen WordPress website ontwerpen, ontwikkelen en beheren? Met de cursus WordPress leer je alles wat nodig is. Je zet zonder enige programmeerkennis een pracht van een website, blog of webshop online. Hobby of werk? Volg deze veelzijdige, uitdagende thuiscursus en je kunt meteen aan de slag.

Categorie: Beroepsopleidingen|Computer

Prijs:  299 EUR (maandelijks 49.85 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.