“Wiskunde basiskennis” ( 318.9EUR)

"Wiskunde basiskennis"

“Wiskunde basiskennis” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Wiskunde basiskennis”: details

Omschrijving: “Wiskunde ligt aan de basis van veel van onze dagelijkse situaties. Het totaalbedrag bij het boodschappen doen, het berekenen van een kortingspercentage, het afsluiten van een lening bij de bank of het lezen van de beursberichten in de krant: allemaal doen ze een beroep op je wiskundig vermogen. Wiskunde is een vak dat je op de middelbare school leert, en waar je daarna eigenlijk nauwelijks meer bewust mee bezig bent. Toch maakt een goede kennis van de wiskunde het leven een stuk gemakkelijker. Is jouw kennis van de wiskunde na je schooltijd een beetje weggezakt, en wil je die weer eens grondig opfrissen? Dan is de cursus Basiskennis Wiskunde zeker een aanrader!  ” “” “” “De cursus Basiskennis Wiskunde helpt je met wiskunde voor het dagelijks leven. Zo kun je niet alleen je kinderen met het huiswerk helpen, maar kun je deze kennis ook in alledaagse situaties goed gebruiken. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: De vier basisrekenvormen Je maakt kennis met de vier basisrekenvormen optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen. Met deze vier vormen kun je de meeste wiskundige problemen oplossen.   Rekenen met breuken Je verdiept je in het rekenen met breuken. Je leert hoe je breuken kunt optellen, aftrekken, vermenigvuldigen of delen.   Beginselen van de geometrie Je maakt kennis met de geometrie, en leert de belangrijkste begrippen en berekeningen kennen.   Omrekenen van grootheden Je leert hoe je verschillende grootheden kunt omrekenen. Zo kun je bijvoorbeeld een lengte omrekenen van meters naar centimeters, of een liter naar deciliters.   Termen en vergelijkingen Je verdiept je in termen en vergelijkingen. Je leert hoe je vergelijkingen opstelt, en hoe je deze oplost.   Rekenen met procenten Je leert rekenen met procenten. Je bekijkt hoe je een percentage van een getal kunt berekenen, of hoe je berekent hoeveel procent een bepaald deel van een getal is.   Berekenen van rente Je maakt kennis met het berekenen van rente. Je leert hoe je rekent met een rentepercentage, en hoe je rente over rente berekent.   Werken met een zakrekenmachine Tenslotte kijk je naar de mogelijkheden van de rekenmachine. Je leert hoe je snel eenvoudige berekening kunt uitvoeren, zodat je niet alles uit je hoofd hoeft te doen. ”

Prijs: 318.9 EUR

Categorie: 

Studieduur: 6 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.