Wiskunde (61.5€/ maand)

Wiskunde

Wiskunde studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Wiskunde: details

Omschrijving: Wiskunde Wil je leren werken met cijfers? Problemen oplossen met cijfers en sommen? Uitrekenen hoe groot of klein – statistisch gezien – de kans is dat een gevangene onterecht vastzit? Bepalen in welk land de kans het grootst is dat je de doodstraf krijgt na een moord? Volg de opleiding Wiskunde. Wiskunde gaat over problemen in de maatschappij. Je leert aan de werkelijkheid ontleende problemen doorgronden en oplossen met wiskunde. Deze veelzijdige cursus over het vak Wiskunde biedt jou een schat aan kennis. Populair als bijscholing of voor de persoonlijke ontwikkeling. Jouw docent Mijn naam is Kim; ik benéén van de docenten van deze opleiding. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door getallen. Een studie wiskunde lag dan ook voor de hand. Ik behaalde een master in de wiskunde met grootste onderscheiding. Ik besloot, na het behalen van mijn doctoraat, het onderwijs in te gaan. Daarnaast geef ik op zelfstandige basis studiebegeleiding voor de vakken wiskunde en wetenschappen en ontwikkel ik lesmateriaal. Ik help je graag verder tijdens deze cursus! Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Beroepsopleidingen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  369 EUR (maandelijks 61.5 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.