Windows (22.75€/ maand)

Windows

Windows studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Windows: details

Omschrijving: Wil je meer uit je pc halen? Start de cursus Windows De kans is groot dat je een computer hebt met Windows, het meestgebruikte besturingssysteem. En wil je daar gemakkelijker mee kunnen werken? De mogelijkheden van het operating system optimaal benutten? De cursus Windows is een goede basis. Zowel op je werk als thuis kun je waarschijnlijk niet meer zonder een computer. Maar voelt het gebruik van je pc wel vertrouwd aan? Of worstel je regelmatig met vragen en problemen? En heb je misschien het gevoel dat je lang niet alle mogelijkheden benut? Basisvaardigheden De cursus Windows is een heldere en toegankelijke introductie in het gebruik van het besturingsprogramma Windows. Je leert hoe je de computer kunt gebruiken voor tal van dagelijkse handelingen: brieven schrijven, berekeningen maken, foto’s opslaan, e-mails versturen en op het internet surfen. Daarnaast leer je belangrijke en handige basisvaardigheden die je dagelijks van pas zullen komen. Praktische cursus In de cursus komen ook de belangrijkste technische handelingen aan bod. Denk aan het onderhoud van je pc en het beveiligen van je gegevens. Je doet ook theoretische achtergrondkennis op, maar het accent ligt op de praktijk. Je oefent veel en daardoor krijg je de nieuwe vaardigheden snel onder knie. Beginners Heb je geen of weinig kennis van computers? Dan is de cursus Windows een slimme keuze. Leg een solide basis en je zit voortaan vol vertrouwen achter je pc. Je hebt de smaak te pakken? Dan kun je daarna nog tal van andere cursussen volgen, bijvoorbeeld Office, Excel of Word.

Categorie: Beroepsopleidingen|Computer

Prijs:  159 EUR (maandelijks 22.75 EUR)

Studieduur: 7 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.