Wimperextensions (82.25€/ maand)

Wimperextensions

Wimperextensions studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Wimperextensions: details

Omschrijving: Met de cursus Wimperextensions creëer je de mooiste ooglook Ambieer jij een carrière als wimperstyliste? Wil jij klanten voorzien van mooie, volle en lange wimpers, zonder dat daar een likje mascara aan te pas komt? Met cursus Wimperextensions als thuisstudie doe jij alle theoretische en praktische kennis op om jouw ambities waar te maken. Wimperextensions zijn een vorm van luxe die steeds meer vrouwen zichzelf gunnen. Dus start vandaag nog met de wimperextensions cursus en zet de eerste stap naar je eigen salon! Als wimperstyliste ben jij op de hoogte van alle feiten en fabels rondom wimperextensions. Je weet alles over welke wimpers het beste bij jouw klant passen. Je kijkt naar de oogvorm en de conditie van de huidige wimpers, en adviseert dan de juiste lengte, dikte en krulsterkte. In de cursus wimperextensions van NHA leer je dit allemaal. Je staat er niet alleen voor, want je krijgt goede begeleiding van een volleerd docent. Wimperextensions one by one In deze uitgebreide en zeer praktisch ingerichte cursus wimperextensions leer je one by one extensions plaatsen. Dit betekent dat jeéén extension opéén wimperhaar zet. Een zeer precies klusje waar jij, na het volgen van deze cursus, een specialist in zult zijn. Theorieén praktijk Voorafgaand aan de praktijk zul je aan de slag gaan met theorie. De informatie over onder andere het oog, de groeicyclus van wimpers, mogelijke aandoeningen&allergieën, hygiëne en het inrichten van je werkplek zorgen ervoor dat je een goede theoretische basis legt in deze cursus Wimperextensions. Daarna ga je al snel aan de slag met het plaatsen van one by one wimperextensions op het oefenhoofd, en later ook op een echt model. Materialenpakket bij je cursus wimperextensions We vinden het belangrijk dat je meteen aan de slag kunt met je cursus, dus je krijgt een GRATIS materialenpakket inclusief bij je cursus. Hierin zitten alle materialen die je nodig hebt om wimperextensions one by one te plaatsen. Daarnaast heb je geen voorkennis nodig, want we beginnen bij de absolute basis. Deze cursus is dus voor iedereen geschikt! Start jij je eigen zaak? Na afloop van de wimperextensions cursus ben jij kundig in het plaatsen van one by one wimperextensions. Je kunt wellicht je eigen zaak starten en jouw klanten voorzien van mooie, lange wimpers. Wanneer je een carrière in de wellness- en beauty branche overweegt, dan is het beroep?zelfstandig wimperstyliste? wellichtécht iets voor jou.

Categorie: Beroepsopleidingen|Beauty en wellness

Prijs:  329 EUR (maandelijks 82.25 EUR)

Studieduur: 4 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.