Wijzer met Verzekeringen (79.7€/ maand)

Wijzer met Verzekeringen

Wijzer met Verzekeringen studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Wijzer met Verzekeringen: details

Omschrijving: Meer inzicht in goed verzekeren? Volg de cursus Wijzer met Verzekeringen Weet je of je goed verzekerd bent? Loop je misschien risico’s waarvan je je niet bewust bent? Of ben je misschien dubbel verzekerd? Met de cursus Verzekeringen voorkom je onaangename financiële verrassingen. Verzekeringen beschermen jou en je gezin tegen de financiële gevolgen van tegenslagen en ongevallen. Zo ben je verzekerd van financiële steun na bijvoorbeeld een woningbrand of een verkeersongeluk. Voldoende dekking? Verzekeringen zijn belangrijk, maar vaak ook duur. Waar moet je op letten wanneer je een verzekering afsluit? Weet je wel wat er precies gedekt is en past die dekking bij je persoonlijke situatie? Verzekeraars zijn lang niet altijd even duidelijk in hun communicatie en vaak blijkt pas achteraf of je een juiste keuze hebt gemaakt. De beste formule Met de praktische cursus Wijzer met Verzekeringen krijg je een goed inzicht in je eigen verzekeringen en in verzekeringen in het algemeen. Je ontdekt welke verzekeringsformules er zijn en hoe je de formule vindt die het beste bij je past. Je voorkomt dat je onvoldoende verzekerd bent, maar ook je dubbel verzekeren zal niet meer gebeuren. Zo ben je het best ingedekt tegen eventuele toekomstige risico’s en bespaar je geld. Veelzijdige cursus Verzekeringen In de cursus komen uiteenlopende onderwerpen aan de orde. Zo leer je onder meer over: woningverzekering (brandverzekering); rechtsbijstand auto; schuldsaldoverzekering; hospitalisatieverzekering; verzekeringen afsluiten en opzeggen. Het lijkt misschien moeilijk om de risico’s die je loopt te analyseren en een goede, afgewogen keuze te maken. De cursus Wijzer met Verzekeringen maakt het eenvoudig. De duidelijke voorbeelden en het lesmateriaal geven je inzicht in de verzekeringswereld. Weloverwogen keuzes maken Wanneer je de cursus gevolgd hebt, weet je exact waarvoor je wel en niet verzekerd bent. Je hebt weloverwogen keuzes gemaakt en bent een goede gesprekspartner voor je verzekeringsadviseur. Gun jezelf en anderen de zekerheid waar je veel plezier van zult beleven. Volg de cursus Wijzer met Verzekeringen.

Categorie: Beroepsopleidingen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  239 EUR (maandelijks 79.7 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.