Wijzer met Statistiek (86.35€/ maand)

Wijzer met Statistiek

Wijzer met Statistiek studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Wijzer met Statistiek: details

Omschrijving: Meer inzicht krijgen in statistiek? Kies de cursus Wijzer met Statistiek Negen op de tien mensen die deze cursus gevolgd hebben, zijn zeer tevreden. Acht op de negen mensen raden de cursus van harte aan. 87 procent van alle cursisten beoordeelt de cursus Statistiek met een 9,4. Wat zeggen statistieken precies? Hoe meet je wat op welke wijze? Hoe lees je de cijfers? Volg de cursus en je krijgt de antwoorden. Statistieken zijn overal. Bij het onderbouwen van conclusies bijvoorbeeld, het ontwikkelen van nieuwe producten en het oplossen van problemen. Statistiek is de wetenschap die zich bezighoudt met het verzamelen, bewerken, interpreteren en presenteren van gegevens. Je komt statistiek in het dagelijks leven vaker tegen dan je misschien denkt. Wat is de kans dat er regen valt op een bepaalde dag? Wat is de gemiddelde opbrengst van een investering? Hoe groot is de kans dat je deze zin nog leest? Je leert statistieken lezen en interpreteren. Ook leer je hoe je zelf statistieken verantwoord inzet. Studievoorbereiding De cursus Statistiek is een prima voorbereiding wanneer je een opleiding aan de hogeschool of universiteit gaat volgen. Maar ook als je op je werk met statistiek te maken krijgt of als het onderwerp je gewoon interesseert, is de cursus zeker een aanrader. Veelzijdige cursus Statistiek De cursus Wijzer met Statistiek bestaat uit deze onderdelen: Telproblemen; Kansberekenen; Beschrijvende statistiek; Verklarende statistiek. Na het volgen van de cursus Wijzer met Statistiek ben je prima in staat om statistische gegevens juist te interpreteren en te analyseren. Je hebt ook voldoende bagage om statistische vraagstukken op te lossen. Volg de cursus Statistiek en vergroot de kans dat je straks goed voor de dag komt, doordat je beter statistisch onderlegd bent… Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Beroepsopleidingen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  259 EUR (maandelijks 86.35 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.