Wijzer met Recht (83€/ maand)

Wijzer met Recht

Wijzer met Recht studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Wijzer met Recht: details

Omschrijving: Leer wat je rechten zijn in de cursus Wijzer met Recht Een aanrijding, een leverancier die niet betaalt, ontslag, een geschil met de fiscus. Het kan ons allemaal zomaar gebeuren. Dan is het fijn als je weet wat je rechten zijn. In de cursus Wijzer met Recht leer je de basisprincipes van de Belgische wet- en regelgeving. In het dagelijks leven komen we iedere dag in aanraking met wetten en regels. Denk aan verkeers- en milieuregels, regels voor contracten, de wet op de privacy en fiscale wetten. Zou het niet handig zijn als je inzicht hebt in het Belgische rechtssysteem en weet wanneer je in je recht staat? Volg een cursus Rechten. Herkenbare voorbeelden In de cursus Wijzer met Recht leer je de beginselen van de Belgische wet- en regelgeving. Het handelsrecht en het burgerlijk, sociaal en fiscaal recht worden stap voor stap in begrijpelijke taal behandeld en toegelicht met herkenbare voorbeelden. Inzicht in ondernemingsvormen Je maakt kennis met de grondwet, de Belgische staatsstructuur en de bronnen van recht. Je leert over verschillende soorten contracten, zoals de koopovereenkomst, de huurovereenkomst en de verzekeringsovereenkomst. Je krijgt inzicht in de verschillende ondernemingsvormen, zoals de eenmanszaak, nv, bvba, cv, en evba. Werk je als zelfstandige? Dan zijn de lessen over de steunmaatregelen en adviezen waarvan zelfstandigen kunnen genieten extra interessant. Een geschil? De cursus Wijzer met Recht is zeer compleet. Ook onderwerpen als auteursrechten, HACCP, collectieve arbeidsovereenkomsten en belastingen komen uitgebreid en duidelijk aan bod. Na de praktische en interessante cursus Wijzer met Recht beschik je over een goede basiskennis van het Belgische recht. Je weet wat je rechten zijn en welke stappen je kunt ondernemen bij een geschil. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Beroepsopleidingen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  249 EUR (maandelijks 83 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.