Wijzer met Geld (49.7€/ maand)

Wijzer met Geld

Wijzer met Geld studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Wijzer met Geld: details

Omschrijving: Leer je financiën onder controle te houden: volg de cursus Wijzer met Geld Het probleem met geld is dat je het maar een keer kunt uitgeven. Kom je aan het eind van de maand steeds geld tekort en wil je daar verandering in brengen? Leren omgaan met geld? De cursus Wijzer met Geld is precies wat je zoekt, of nodig hebt. Huur, energiekosten, kleding, verzekeringen: je hebt maandelijks heel wat uitgaven. Hoe hou je de uitgaven in evenwicht met de inkomsten? En waar moet je op letten als je een lening afsluit? Zijn er misschien subsidies of bijdragen waarvoor je in aanmerking komt? De cursus Wijzer met Geld biedt uitkomst en geeft antwoorden op je vragen. Duidelijke voorbeelden Heb je het moeilijk om door de financiële bomen het bos te zien? De cursus Wijzer met Geld helpt je om alles helder op een rijtje te krijgen. Met duidelijke voorbeelden en herkenbare opgaven krijg je meteen een goed zicht op je financiële situatie en leer je hoe je geld verstandig beheert. Dure decembermaand De cursus Wijzer met Geld begint met kritisch te kijken naar je inkomsten en uitgaven en het verbeteren van je rekenvaardigheden. Je leert hoe je kunt (be)sparen en krijgt talloze praktische tips. Bijvoorbeeld hoe je de dure maand december doorkomt. Elke les wordt afgesloten met een opdracht. Op die manier leer je je financiële zaken in de praktijk aan te pakken. In de cursus krijg je belangrijke informatie over financiële onderwerpen als beleggen en de valkuilen van geld lenen. Je leert hoe je een goed financieel overzicht opstelt, planningen maakt en prioriteiten stelt. Schulden In het tweede deel van de cursus komen verschillende bijzondere financiële situaties aan bod. Wat kun je doen als je schulden hebt en hoe voorkom je herhaling? Hoe weet je of je in aanmerking komt voor subsidies of een gemeentelijke bijdrage? Het komt allemaal aan bod in de thuiscursus Wijzer met Geld. De cursus kost ook geld, maar is een verstandige investering. Na afloop heb je weer grip op je uitgaven. Start nu met de cursus en word meteen wijzer met geld.

Categorie: Beroepsopleidingen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  149 EUR (maandelijks 49.7 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.