Wijnkennis (24.85€/ maand)

Wijnkennis (24.85€/ maand)

Wijnkennis studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Wijnkennis: details

Omschrijving: Vinoloog worden? Ontdek de fascinerende wereld van de wijn in de cursus Wijnkennis Wil je meer weten over wijn? De cursus Wijnkennis maakt van jou een echte kenner. Werk je in de horeca, dan kun je klanten voortaan uitstekend adviseren. Ben je hobbykok, dan leer je voortaan passende wijnen kiezen. De cursus Wijnkennis neemt je mee op een fascinerende reis. Welkom in de interessante wereld van de wijnen. In de cursus Wijnkennis maak je niet alleen kennis met de verschillende druivensoorten en wijnlanden, maar ook met de beginselen van de wijnbouw. Kennis die je helpt om de wereld van de wijn beter te begrijpen en er nog meer van te genieten. Professioneel advies De cursus neemt je mee op een prachtige reis en maakt van jou een echte wijnkenner. Je kennis komt van pas wanneer je werkzaam bent in de horeca en klanten professioneel wijnadvies wilt geven. Maar ook wanneer je niet beroepsmatig met wijn te maken hebt, is de cursus een aanrader. Je leert proeven en keuren Je leert over de verschillende soorten wijnen en maakt kennis met bekende en onbekende wijnlanden. In de cursus is natuurlijk veel aandacht voor het proeven en keuren van wijnen. Je leert geuren en smaken herkennen en waarderen. De wijncursus is op een uiterst professionele manier opgezet. Stap voor stap ontwikkel je je tot een echte kenner. Rode wijnen, champagne, mousserende wijnen, roséwijn: geen wijnsoort heeft nog geheimen voor jou. Meer genieten Na de cursus zul je nog meer genieten van wijn. Bij gelegenheden waar wijn geschonken wordt, kun je indruk maken met de kennis die je hebt opgedaan. Je weet hoe wijn geschonken en geproefd moet worden. Je kunt smaken benoemen en wijnlanden herkennen. Werkzaam in de horeca? De cursus is zowel voor beroeps- als hobbydoeleinden een prima keuze. Met je kennis van wijnen ben je een interessante horecamedewerker, maar ook als amateur-vinoloog ben je een graag geziene gast op feesten en diners.

Categorie: Beroepsopleidingen|Horeca en evenementen

Prijs:  149.00 EUR (maandelijks 24.85 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.

Reageren is niet mogelijk.