Werfleider wegenbouw

Werfleider wegenbouw

Werfleider wegenbouw kan de volgende stap zijn in jouw carrière. Zoek je een nieuwe uitdaging in de Infrastructure. En woon je daarbij nog in de buurt van Aartselaar. Dan is deze opportuniteit misschien wel iets voor jou!

Werfleider wegenbouw: meer details

Beschrijving: Brunel is een internationaal bedrijf met een jarenlange succesvolle geschiedenis in projectsourcing binnen de vakgebieden Engineering, life sciences en ICT. Binnen ons bedrijf bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij jouw carrière vooruit met de projecten die het beste bij jou passen. Over deze functie Bestrating en wegenbouw zijn geen evidente specialiteiten; ze vragen ervaring en expertise. Brunel zoekt momenteel een ervaren werfleider wegenbouw die ingezet zal worden op verschillende werken in wegenbouw, maar ook in rioleringswerken, algemene grondwerken en plaatsing van infiltratiebekkens. Als werfleider draag je de verantwoordelijkheid over de werf, je zorgt voor een nauwkeurige administratie, je waakt over een correcte uitvoering door je eigen ploegen, maar ook door de onderaannemers. In deze rol rapporteer je aan de projectleider. Over jou We verwachten geen specifiek diploma, maar wel een degelijke ervaring in wegenbouw zodat je projecten zelfstandig kan uitvoeren. We vinden het belangrijk dat jouw werven kwalitatief worden opgeleverd binnen de afgesproken termijn. Wat wij bieden Voor deze opdracht kom je terecht in een bedrijf waar gewerkt wordt met hoogwaardige producten en machines. Zij willen het beste voor hun klanten en staan dan ook garant voor een eindresultaat dat beantwoordt aan alle voorwaarden en vereisten. Om dit te realiseren werken ze met een team van gedreven projectleiders en werfleiders waar jij deel van kan uitmaken. Een correcte verloning en de mogelijkheid om aan heel wat fraaie projecten te werken horen er uiteraard ook bij. Over ons Wanneer je als kandidaat kiest voor Brunel, dan kies je voor een bedrijf dat op zoek gaat naar de juiste opdracht voor jouw talent. Wij luisteren graag naar jouw wensen, ambities en dromen en gaan samen op zoek naar het project dat bij jouw verwachtingen past.

Categorie: Bouwkunde

Diploma: Academic Bachelor

Locatie: Aartselaar

Gewenste ervaring: 0-2 Jaar

 

Voor meer informatie, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor de website opleidingsaanbod.eu.

Reageren is niet mogelijk.