Wereld voor Fietsers (5.99 EUR)

Wereld voor Fietsers

Wereld voor Fietsers behoort tot de categorie Hobbyboeken van Vrijetijdmedia.nl. Deze eBooks kan je direct downloaden. Deze boeken leren ons om onze hobby verder uit te bouwen. Het aanbod is groot en heel divers, waardoor er zeker en vast voor ieder wat in zit. Kortom kijk snel verder.

Wereld voor Fietsers: meer details

Beschrijving: In deze editie: 2018, Cyclo op Korinthe-Peloponnesos! MTBtrip west-Bali. Rapha, Kalas, Licello en Uvex: hot weather survival tips! Wereld voor Fietsers verhaalt over bestemmingen en hun uitdaging; over fietstrips en fietsvakanties; trainingsstages; het geeft advies over welke fietskleding wanneer en waarom te dragen; biedt tips om conditie te krijgen en op peil te houden. Fietsen is een grote en oprechte liefde. Op reis zijn met de fiets is een groot goed. Ons tijdschrift 'Wereld voor Fietsers' ademt precies dit uit.

Uitgeverij: Vrijetijdmedia.nl

Categorie: eBooks

Thema: Hobbyboeken

Leveringskosten: 1.99

Levertijd: Direct downloaden

Prijs: 5.99 EUR (in plaats van 5.99 EUR)

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Opleidingsaanbod.eu. 

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.