Weddingplanner (66.5€/ maand)

Weddingplanner

Weddingplanner studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een eigen zaak wil starten.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Weddingplanner: details

Omschrijving: Bruiloften organiseren? Word zelfstandig weddingplanner! Vuurwerk, glitters, prins op het witte paard en niet te vergeten de altijd triviale witte duiven… Van een bruiloft een memorabel feest maken voor het bruidspaar en alle gasten? Dat vereist creativiteit en organisatietalent. Heb je het in je om een professionele weddingplanner te worden? The Wedding Planner, ongetwijfeld heb je de gelijknamige film al gezien. De realiteit is voor een weddingplanner… misschien nog wel boeiender dan de makers in Hollywood je voorschotelen op het witte doek. Volg de Weddingplanner opleiding en binnen een jaar ontdek je hoe uitdagend en veelzijdig het werk van een’huwelijksplanner’is. Je kunt? uiteraard? op commerciële basis bruiloften plannen en begeleiden. Start een bedrijf gespecialiseerd in weddingplanning en laat je dromen uitkomen. Verantwoordelijkheid Bruidsparen willen dat hun bruiloft’de mooiste dag van hun leven’wordt. Dat is een grote verantwoordelijkheid voor de weddingplanner. Het organiseren van die’droomdag’vraagt dan ook veel kennis en ervaring. Als weddingplanner bezoek je potentiële locaties voor het grote feest en kies je samen met het aanstaande bruidspaar de lekkerste gerechten. Je legt contacten met bruidsmodezaken en adviseert de bruid desgewenst bij het kiezen van de ultieme bruidsjurk. Succes Hoe word je een succesvolle weddingplanner? De basis is creativiteit. Bij voorkeur onvoorwaardelijk. Alles kan. Dat is alvast wel het beste uitgangspunt. Voor elk budget ben je in staat om het bruidspaar een onvergetelijke dag te bezorgen. Ook organiseer je moeiteloos een thema- of een last-minute-bruiloft. Je hebt oog voor detail en beschikt over groot organisatietalent. Verder is netwerken belangrijk en ben je in staat om relaties op te bouwen. Zelfstandig ondernemer Een weddingplanner kan heel goed als zelfstandige aan de slag. Je leert hoe je als weddingplanner een goed inkomen genereert. In tien lessen leer je alles wat je moet weten over het ondernemerschap en hoe je dat invult als weddingplanner. Maak van trouwen je broodwinning en doe elke dag wat je het meest prettig vindt. Zet nu de eerste stap in de richting van een eigen bedrijf met de weddingplanner opleiding van NHA. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen zaak”Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

Categorie: Eigen zaak starten|Horeca en evenementen

Prijs:  399 EUR (maandelijks 66.5 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.