“Wedding planner” ( 278.9EUR)

"Wedding planner"

“Wedding planner” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Wedding planner”: details

Omschrijving: “Trouwen is weer helemaal terug. Paren willen niet langer meer alleen samenwonen, maar elkaar weer eeuwige trouw beloven. Maar bij een moderne bruiloft komt heel wat regelwerk kijken. In deze cursus leiden we je in korte tijd op tot een allround weddingplanner. Als weddingplanner zorg je ervoor dat de trouwdag perfect verloopt. Of het nu een eenvoudige, traditionele bruiloft is of een driedaags feest op een geweldige locatie: jij weet het te regelen. Je neemt het bruidspaar veel werk uit handen en zorgt ervoor dat ze echt van hun bruiloft kunnen genieten.  ” “” “” “Met de cursus weddingplanner leer je de mooiste huwelijksdagen organiseren en begeleiden. Aan de hand van de wensen van het bruidspaar, vrienden en familie zet jij voor iedereen een onvergetelijke dag neer. Je kunt zelfs als zelfstandig weddingplanner starten en je eigen inkomen verdienen. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Weddingplanner Je neemt een kijkje in de wereld van de weddingplanner. Je leert het vakgebied kennen en verdiept je in de geschiedenis, achtergronden en trends.   Het plannen van een huwelijk Je leert met welke zaken je rekening moet houden als je een huwelijksdag gaat plannen.   De ceremonie Je bekijkt de huwelijksceremonie van dichtbij, en leert welke zaken je moet regelen om dit deel van de dag vlekkeloos te laten verlopen.   Receptie en feest Je leert wat je nodig hebt om een goed georganiseerde receptie neer te zetten. Ook kijk je naar het daarop volgende feest.   Faciliteiten Je bekijkt welke zaken je moet regelen voor een mooie huwelijksdag. Je verdiept je onder andere in het kiezen van een goede locatie, het regelen van catering, fotografie, muziek en entertainment.   De huwelijksdag Na al dat regelen is het dan eindelijk zo ver: de huwelijksdag. Je leert hoe je zaken op de dag zelf organiseert.   Je eigen onderneming Je maakt kennis met een aantal zaken die je nodig hebt om je eigen onderneming als weddingplanner te starten. Je leert onder andere een ondernemingsplan te schrijven, en kijkt naar de dagelijkse gang van zaken en het aantrekken van klanten. ”

Prijs: 278.9 EUR

Categorie: “Beauty & Lifestyle ,Eigen zaak ,Evenementen”

Studieduur: 9 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.