“Webdesign voor beginners” ( 99EUR)

"Webdesign voor beginners"

“Webdesign voor beginners” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Webdesign voor beginners”: details

Omschrijving: “” “” “De volgende onderwerpen komen aan bod in deze cursus: Het werk van een webdesigner Het ontwerp van een website Freeware webdesign programma's: – Webklik – Jimdo Inleiding HTML Freeware HTML editors Inleiding CSS Het gebruik van afbeeldingen, beeldbewerking XAMPP installeren en een local server opzetten CMS Systemen: – WordPress – Joomla! Webwinkels Webhosting Zoekmachine vriendelijkheid ”

Prijs: 99 EUR

Categorie: “Computer & Internet ,Eigen zaak”

Studieduur: 4 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.