Webdesign (12.9€/ maand)

Webdesign

Webdesign studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Webdesign: details

Omschrijving: Zelf websites ontwikkelen? Volg de Webdesign opleiding Wil je een website maken voor je eigen bedrijf of vereniging? Of wil je van webdesign je beroep maken? Deze professionele opleiding leert je vlot een website te bouwen en te beheren. Een goede website is voor iedere organisatie een must. Online zichtbaar en vindbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Maar hoe maak je een website die zich onderscheidt van de rest, goed gevonden wordt en probleemloos functioneert? HTML In de cursus Webdesign leer je hoe je zelf een professionele website bouwt. Je ontdekt onder meer hoe je een homepage maakt, links toevoegt en je website aanmeldt bij zoekmachines. Je leert over HTML-codering, kleurgebruik, werken met CSS-stylesheets, structuur, zoekmachineoptimalisatie en JavaScript. Hobby of beroep? De lesstof is praktisch, voorzien van veel voorbeelden en begint bij de absolute basis. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om met de cursus te starten. Stap voor stap krijgt je nieuwe website vorm. Voor zowel hobbyisten als professionals is deze Webdesign opleiding een waardevolle investering. Deze cursus is geschikt voor zowel Windows- als MAC-gebruikers. Wil je zelf een nieuwe website maken? Of wil je je bestaande site updaten en meer uitstraling geven? Na de opleiding maak je webpagina’s die voldoen aan de HTML5- en CSS3-richtlijnen en kun je webpagina’s geheel naar eigen wens ontwerpen. Bespaar geld Omdat het laten ontwikkelen van een website vaak veel kan kosten, kun je zo goed besparen. Eigen webdesignbureau Heb je de Webdesign opleiding afgerond, dan ben je een allround webpagedesigner. Je kunt niet alleen je eigen website ontwikkelen, maar ook anderen adviseren en begeleiden. Je kunt zelfs je eigen webdesignbureau starten. Zet de eerste solide stap op het gebied van webdesign. Volg de Webdesign opleiding van NHA.

Categorie: Beroepsopleidingen|Computer

Prijs:  129 EUR (maandelijks 12.9 EUR)

Studieduur: 10 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.