Vrij Tekenen (17.8€/ maand)

Vrij Tekenen

Vrij Tekenen studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Vrij Tekenen: details

Omschrijving: Leg vast wat je ogen zien met de cursus Vrij Tekenen Teken met houtskool of met potlood. Teken wat je ziet of wat je verbeelding toont. Leer beter tekenen met de tekencursus Vrij Tekenen. Een schets op de achterkant van een bierviltje in een café, een tekening op handgeschept papier in een bos, een afbeelding op een schetsblok aan een bureau. Tekenen kun je overal en met allerhande materialen. Tekencursus met verschillende materialen Ontdek welke mogelijkheden tekenmaterialen bieden. Leer werken met onder andere: potlood; grafietstift; houtskool; Siberisch krijt; Oost-Indische inkt; viltstift; oliepastel; softpastel; gekleurde inkt; contékrijt. In het cursusmateriaal zie je voorbeelden die laten zien hoe veelzijdig tekenen is en die dienen ter inspiratie. Van silhouetten tot landschappen en van portretten in oliepastel tot abstracte tekeningen met Oost-Indische inkt. Licht en schaduw tekenen Vergroot stap voor stap je technische vaardigheden. Diepte, schaduw of licht. Leer alles tekenen wat er in je opkomt. Tijdens de tekencursus Vrij Tekenen komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod: materialen en technieken; lijnen en vlakken; structuur en vorm; donker en licht; kleur en zwart-wit; natuurgetrouw en werken met fantasie. Bij de tekencursus Vrij Tekenen ontvang je een materialenpakket. In dit pakket vind je onder meer potloden, grafietstift, kneedgum, Oost-Indische inkt, riet en een tekenblok. Leer stap voor stap de beginselen van tekenen. Van tekenkunst in musea tot een snelle schets van een interieur bij een binnenhuisarchitect: tekenen kom je overal tegen. De tekencursus is ook bij uitstek geschikt voor ambitieuze striptekenaars en tekenaars van storyboards. Van hobby tot kunst: tekenaars zijn er in alle soorten en maten.

Categorie: Hobbycursussen|Creatief

Prijs:  249 EUR (maandelijks 17.8 EUR)

Studieduur: 14 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.