Volwassenenonderwijs wordt ook wel avondonderwijs genoemd. Het biedt jou de mogelijkheid om op je eigen tempo en niveau bij te scholen. Deze flexibele leertrajecten zijn opgebouwd in modules. De opleidingen zijn zeer uiteenlopend. Ze sluiten dus perfect aan bij jouw wensen en noden. Kortom, zeker de moeite om verder te kijken!

volwassenonderwijs

Volwassenenonderwijs: wat?

Volwasseneneducatie maakt deel uit van het ‘levenslange’ leren. Meestal worden deze cursussen georganiseerd tijdens de avond of in het weekend. Voor werkzoekenden en knelpuntberoepen worden deze opleidingen vaak ook overdag georganiseerd. Deze onderwijs vorm loopt zo goed als parallel met het voltijdse onderwijs. Naast het grote aanbod aan taalcursussen bieden ze heel wat studierichtingen aan.

De Schoonheidsschool

Een van de grootste beautyscholen in de Benelux is de schoonheidsschool. Leer theorie maar vooral van de praktijk. Want door zelf te oefenen haal je het maximum uit je opleiding. De meer dan 250 opleidingen kan je volgen in 1 van hun campussen in Vlaanderen. Zo is er altijd eentje in de buurt.

Deze gerenommeerde school heeft heel wat troeven in handen. Ze werken met echte professionals als docent. Je zit in een unieke en moderne leeromgeving. Waar ze volledig mee zijn met de laatste nieuwe technologie. Bovendien wordt jouw inzet beloond met een waardevol diploma. Uiteraard na het slagen van je afgelegde examens. Daarenboven krijg je bij inschrijving via de website een mooie korting van 20%. Kortom, niet twijfelen dus!

Gezondheidsschool

Opleidingen in de gezondheidsschool richten zich op gebied van gezondheid, wellness en coaching. Ze leren je theorie, maar vooral leer je er uit de praktijk. De cursussen zijn dan ook samengesteld door ervaren vakspecialisten. Ze hebben dezelfde voordelen en troeven als de schoonheidsschool. Na het slagen van je examen behaal je een waardevol diploma. Bij inschrijving heb je ook mooie kortingen waar je kan van genieten!

Meer opleidingen kan je vinden op https://opleidingsaanbod.eu .