“Vitaliteitscoach” ( 419EUR)

"Vitaliteitscoach"

“Vitaliteitscoach” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Vitaliteitscoach”: details

Omschrijving: “Wie vitaal is, bruist van de energie, is sterk en fit. Een vitaal persoon beschikt over een grote mentale veerkracht en is daarmee in staat zichzelf telkens te herpakken. Vitaliteit is geen geboortegeschenk, maar vraagt een bewuste, duurzame manier van leven. Dat is voor veel mensen in de huidige tijd niet gemakkelijk. Door verplichtingen op het werk, sociale verplichtingen en sociale media hebben mensen vaak niet echt het gevoel dat ze leven, maar geleefd worden. Een vitaliteitscoach ondersteunt individuen en organisaties bij het maken van keuzes die bijdragen aan een vitaal leven en een gezonde en inspirerende werkomgeving.” “” “”

Prijs: 419 EUR

Categorie: “Gezondheid & Welzijn ,Coaching”

Studieduur: 6 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.