Verzorgende (41.6€/ maand)

Verzorgende

Verzorgende studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Verzorgende: details

Omschrijving: Start je loopbaan in de zorg met de opleiding Verzorgende Overweeg je een carrière in de zorgsector en wil je ontdekken welke richting het best bij je past? Of werk je al in de zorg, maar wil je eerder opgedane kennis opfrissen en uitbreiden? De cursus Verzorgende legt een brede en stevige basis. Een verzorgende werkt bijvoorbeeld in de thuiszorg, de bejaardenzorg of de kraamzorg. Het is een veelzijdig en dankbaar beroep, waarbij je op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak zorg verleent. Van baby’s tot ouderen In de opleiding Verzorgende leer je inspelen op de behoeften en specifieke wensen van je doelgroep: baby’s, kinderen, jongeren, ouderen, langdurig zieken of gehandicapten. Daarnaast leer je de basiskennis die voor alle disciplines in de zorg nodig is. Veelzijdige opleiding De gevarieerde cursus bestaat uit verschillende modules. Je vergaart kennis over onder meer: voeding en dieetleer; het menselijk lichaam; EHBO; persoonsgerichte en lichamelijke zorg; psychische en sociale zorg; omgaan met collega’s. Je doorloopt de verschillende modules in je eigen tempo. De lesstof is zeer toegankelijk, afwisselend en afgestemd op de praktijk. Goede start Overweeg je een opleiding tot verzorger te volgen, maar wil je eerst weten of een job in de zorgsector iets voor jou is? Dan is de cursus de ideale manier om een weloverwogen keuze te maken. Wanneer je de cursus Verzorgende hebt afgerond, beschik je over een goede basiskennis. Je hebt een goed inzicht in de verschillende disciplines en hebt kunnen ontdekken welke richting het best bij je past. Werk je al in de zorg? Dan zul je dagelijks meerwaarde beleven aan de extra kennis die je middels deze opleiding verwerft.

Categorie: Beroepsopleidingen|Voeding en gezondheid

Prijs:  499 EUR (maandelijks 41.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.