VCA Basisveiligheid (59.70€/ maand)

VCA Basisveiligheid

VCA Basisveiligheid studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

VCA Basisveiligheid: details

Omschrijving: Veilig werken in de bouw en industrie? Volg de VCA cursus Basisveiligheid (B-VCA) Werk je in een sector met verhoogde veiligheidsrisico?s, zoals de bouw of de (chemische) industrie? Met de cursusVCA Basisveiligheid (B-VCA) ben je goed voorbereid en voorkom je ongelukken op en rondom de plekken waar mensen werken. Veilig werken is belangrijk. Werkgevers en werknemers moeten samen voorkomen dat er ongelukken gebeuren of medewerkers ziek worden. In de wet op de Arbeidsomstandigheden staat wat werkgevers en werknemers moeten doen voor een veilige, gezonde en prettige werkplek. Persoonlijke beschermingsmiddelen Werkgevers zijn wettelijk verplicht om te zorgen voor een veilige werkomgeving. Als werknemer moet je op jouw beurt je gezond verstand gebruiken en onveilige situaties vermijden. Je gebruikt bijvoorbeeld verplicht de persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm?s) die je hebt gekregen. Is veilig werken belangrijk voor jou? Bijvoorbeeld omdat je in de bouwsector of in de industrie werkt? In de cursus B-VCA leer je de basisregels op het gebied van veiligheid. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Diverse sectoren Het VCA-certificaat heb je nodig in de volgende sectoren: werktuigbouwkunde; elektrotechniek en procesbesturing; bouwkunde; civiele techniek; overige technische diensten, zoals isolatie, steigerbouw, industrieel reinigen, schilderen en transport. Goed op je cv Met het attest van Basisveiligheid is je kennis rond veiligheid, milieu en gezondheid volledig up-to-date. Je weet hoe je voor goede arbeidsomstandigheden zorgt. Beslist een aanwinst voor je cv en nog belangrijker: veiligheid gaat boven alles, altijd. Blijf veiligheidsrisico?s de baas en kies voor de cursus VCA Basisveiligheid.

Categorie: Beroepsopleidingen|Persoonlijke ontwikkeling

Prijs:  179.00 EUR (maandelijks 59.70 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.