Vastgoedbediende (41.5€/ maand)

Vastgoedbediende

Vastgoedbediende studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Vastgoedbediende: details

Omschrijving: Een uitdagende job bij een makelaar? Volg de cursus Vastgoedbediende Als vastgoedbediende ben je een vaste waarde voor je collega’s en de rechterhand van de vastgoedmakelaar. Voor deze veelzijdige administratieve en commerciële job is de cursus Vastgoedbediende een goede start. Een vastgoedbediende is van vele markten thuis. Je onderhoudt telefonisch contact met klanten, fotografeert woningen, maakt plaatsbeschrijvingen en organiseert het dagelijkse reilen en zeilen op kantoor. Je ondersteunt de makelaar bij tal van werkzaamheden: je bereidt dossiers voor, bezoekt panden die in de verkoop of verhuur komen en helpt bij de promotie van vastgoed. Breed opgezette cursus Voor deze veelzijdige functie is de breed opgezette opleiding Vastgoedbediende een prima basis. Je vergaart veel kennis over de vastgoedsector, juridische en fiscale zaken en onderwerpen als marketing, communicatie en informatica. Naast theorie is er in de cursus Vastgoedbediende veel aandacht voor de praktijk. Je ontwikkelt snel belangrijke vaardigheden die je dagelijks van pas komen. Deze combinatie van theorie en praktijk maakt de cursus extra interessant en levendig. Administratieve en commerciële taken Na afloop van de opleiding Vastgoedbediende bezit je voldoende kennis en vaardigheden om mee te draaien op een vastgoedkantoor. Je kunt de administratieve en commerciële processen voor je rekening nemen en de vastgoedmakelaar professioneel ondersteunen bij zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. Met andere woorden: je bent een grote aanwinst voor elk vastgoedkantoor in je buurt.

Categorie: Beroepsopleidingen|Commercieel

Prijs:  249 EUR (maandelijks 41.5 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.