Van naald tot draad: baby (E-boek) (4.99 EUR)

Van naald tot draad: baby (E-boek)

Van naald tot draad: baby (E-boek) behoort tot de categorie Hobbyboeken van Lannoo. Deze eBooks kan je direct downloaden. Deze boeken leren ons om onze hobby verder uit te bouwen. Het aanbod is groot en heel divers, waardoor er zeker en vast voor ieder wat in zit. Kortom kijk snel verder.

Van naald tot draad: baby (E-boek): meer details

Beschrijving: 

Geef je jouw baby- en kinderspulletjes graag een persoonlijke toets, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? In dit e-boek vind je 10 creatieve ideeën om zelf mee aan de slag te gaan.

Ontdek hoe eenvoudig het is om een saai kussen op te vrolijken, hoe je zelf gemakkelijk een schattig knuffeltje maakt of hoe je eenvoudigweg een originele mobiel in elkaar tovert om je kinderkamer mee te decoreren. Leuk voor jezelf, maar ook perfect als persoonlijk cadeautje.

Uitgeverij: Lannoo

Categorie: eBooks

Thema: Hobbyboeken

Leveringskosten: 1.99

Levertijd: Direct downloaden

Prijs: 4.99 EUR (in plaats van 4.99 EUR)

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Opleidingsaanbod.eu. 

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.