Urdu (52.40€/ maand)

Urdu

Urdu studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Urdu: details

Omschrijving: Wil je de nationale taal van Pakistan leren spreken? Volg dan de cursus Urdu Wereldwijd spreken zo?n 100 miljoen mensen Urdu. Wil jij deze taal ook aan je vaardigheden toevoegen? Met de cursus Urdu leg je een goede basis. Urdu is de nationale taal van Pakistan en wordt ook gesproken door een groot deel van de moslimbevolking in India. Arabisch schrift Tot 1947 waren India en Pakistanéén land. Daarna is het opgesplitst in het Hindoeïstische India, met het Hindi als belangrijkste taal en het Islamitische Pakistan met Urdu als hoofdtaal. Hindi en Urdu lijken sterk op elkaar. Het grootste verschil is dat het Hindi wordt geschreven in het Sanskrietschrift en het Urdu in het Arabische schrift. De ongeveer 10 miljoen Pakistanen hebben Urdu als moedertaal. Veel Pakistanen zijn echter geëmigreerd waardoor wereldwijd ongeveer 60 miljoen mensen Urdu als moedertaal hebben. Daarnaast zijn er nog zo?n 40 miljoen mensen die Urdu als tweede taal beheersen. Urdu leren spreken De taalcursus Urdu begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De lessen leggen de nadruk op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten. Door veel te oefenen tijdens de taallessen, gaan je vaardigheden zienderogen vooruit en bouw je snel een uitgebreide woordenschat op. In de cursus Urdu komen ook verschillende lokale gewoonten en gebruiken aan bod, kenmerkend voor Pakistan en India. Dat maakt de lesstof nóg interessanter. Vakantie of zakenreis? Ga je binnenkort op vakantie naar Pakistan? Met een cursus Urdu haal je meer uit je reis. Maar ook wanneer je een zakenreis naar dit land plant, bewijst de cursus zeker zijn waarde. Start vandaag nog met het leren van Urdu bij NHA!

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  157.00 EUR (maandelijks 52.40 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.