Tuinarchitectuur (24.95€/ maand)

Tuinarchitectuur

Tuinarchitectuur studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Tuinarchitectuur: details

Omschrijving: Van tuinontwerp tot droomtuin: volg de cursus Tuinarchitectuur Van viooltjes planten tot een vijver ontwerpen en aanleggen: je leert het allemaal in de cursus Tuinarchitectuur. Ontdek welke planten het best bij elkaar passen en welke planten het meeste onderhoud vergen. Ontwerp de mooiste tuinen en leer ze aanleggen met de cursus Tuinarchitectuur. Een kruidentuin? Een tuin vol geuren en kleuren? Een tuin met een sprookjesachtig pad van boomschors langs een appelboom? Maak je verbeelding werkelijkheid en zet de eerste stap richting tuinarchitect. De invloed van grondsoorten op de tuin Hoe verbeter je de grond van een tuin? Wat is er mogelijk en met welke beperkingen hou je rekening? Leer alles over grondsoorten. De beste tuin begint niet bij de beste planten: de mooiste tuinen beginnen met de juiste grond. Leer alles over klimaat, ligging, zonuren, wind en schaduw. Volg de opleiding tuinarchitect en leer optimaal rekening houden met omstandigheden. Zet die omstandigheden naar je hand. Iedereen weet dat een druif zon nodig heeft. Wie kent een geschikt alternatief voor een druif die met minder zon bloeit en groeit? Tuinen ontwerpen en vooruitzien Hou bij een tuinontwerp rekening met de toekomst. Hoeveel ruimte nemen planten in als ze groeien? Hoeveel onderhoud vergen planten? Hoeveel snoeiafval levert een tuin op? Wanneer snoei je? Welk gereedschap is er nodig voor de aanleg en onderhoud? Een tuin aanleggen die minimaal onderhoud vraagt met minimale inspanning? Ook dit zie je in de cursus Tuinarchitectuur. In deze cursus komen de volgende onderwerpen stapsgewijs aan bod: grondsoorten; ligging van de tuin; plantensoorten; tuinsoorten; tuinonderhoud; bemesting; vijveraanleg; vijveronderhoud; planten en hun kenmerken; paden en terrassen aanleggen. Inclusief tuinplanten bijbel Wanneer jij je nu inschrijft voor de opleiding tuinarchitect, krijg je deze tuinplanten bijbel met meer dan 5000 prachtige illustraties/afbeeldingen van planten voor binnen en buiten meegeleverd.

Categorie: Hobbycursussen|Huis en tuin

Prijs:  299 EUR (maandelijks 24.95 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.