Timemanagement (33.2€/ maand)

Timemanagement

Timemanagement studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Timemanagement: details

Omschrijving: Tijd tekort? Neem regie over je tijd en volg de Time management opleiding Meer taken van je to-do-list afvinken. Efficiënter zakendoen en sneller je werkzaamheden afronden. De beloning? Meer rust. En meer ruimte in je hoofd. In de cursus Timemanagement leer je hoe je meer rendement haalt uit de beschikbare tijd. Een dag heeft immers maar 24 uur. De technologie schrijdt met rasse schreden voort en heeft ons van veel gemakken voorzien: stel je voor dat je het huis stofvrij wilt maken zonder stofzuiger. Geleefd worden Toch hebben we het drukker dan ooit. We voelen ons geleefd door onze agenda?s. Met afspraken en zaken die we zelf ingepland hebben. Een vergadering overslaan dan maar? Het etentje met vrienden annuleren? Andere afspraken afzeggen? Maar dan missen we veel. We willen natuurlijk wél graag bijblijven. Deadlines halen Continu deadlines najagen en in alle projecten willen meedraaien: hoe moe word je daarvan? Helpt het als je altijd loopt? Eerlijk? Het bedrijf, je team en je thuisfront zijn ook gebaat bij een fitte, opgewekte collega en partner. En als je alles meer onder controle hebt, dan ben je ook een stuk productiever. Lifehacken Timemanagement en lifehacking winnen aan populariteit. Dat heeft een reden: als je tijd doeltreffend beheert, bespaar je tijdén krijg je meer gedaan. In de Time management opleiding krijg je tips over hoe je bijvoorbeeld: je tijd efficiënt(er) indeelt; prioriteiten stelt; de stroom aan e-mails en info soepeler wegwerkt. Je maakt kennis met veel meer tips rond het besparen van tijd en geld. Met alle tips ben je er bijna, maar nog niet helemaal. Er is iets wat nog belangrijker is dan handige tricks: je mindset. Mindset? Tijdens de cursus timemanagement werk je aan het optimaliseren van je mindset. Hoe word je weer de baas over jezelf? Hoe stuur je je eigen gedrag aan? Tijd winnen Krijg meer controle over je agenda en grijp de regie over je tijd met beide handen. Bespaar tijd en krijg meer rust met de cursus Timemanagement.

Categorie: Beroepsopleidingen|Management

Prijs:  199 EUR (maandelijks 33.2 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.