Thuiskapper (55.8€/ maand)

Thuiskapper

Thuiskapper studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Thuiskapper: details

Omschrijving: Haarknippenén haarstyling inéén unieke kappersopleiding Knippen, verven en modelleren? Geld uitsparen door de knipbeurten van gezinsleden zelf te doen? Met de cursus Thuiskapper word je professioneel kapper en creëer je de mooiste kapsels. Bij de kapper lijkt het zo makkelijk. Maar wees eerlijk: durf je zonder enige ervaring een schaar te zetten in het kapsel van iemand anders? Nee, toch? Na het volgen van onze kappersopleiding durf je dit wel! Een goed kapsel doet wonderen voor je uitstraling. Maar een kappersbezoek is vaak duur en je hebt geen tijd om voor ieder feestje naar de kapper te gaan. In de cursus kapper leer je de kneepjes van het vak en ontdek je hoe je zelf je haar kunt verven en stylen. Met de kennis en vaardigheden die je opdoet, kun je ook je gezinsleden, familie en vrienden een hip kapsel geven. Misschien ben je wel geknipt voor het vak van thuiskapper. Kniptechnieken In de cursus Thuiskapper komen alle kapperstechnieken aan bod: van knippen tot modelleren, van föhnen tot verven en van watergolven tot permanenten. Je leert hoe je haar moet verzorgen en je kunt anderen adviseren over een passend model. Je maakt uitgebreid kennis met verschillende kappersscharen, kniptechnieken, verzorgingsproducten en stylingsmethoden. Van haar-, hoofd- en huidtypen tot producten, toepassingen, kniptechnieken en nog veel meer: in de kappersopleiding komen alle facetten uitgebreid aan bod. In de oefenstof leer je aan de hand van foto?s hoe je stap voor stap de verschillende handelingen verricht. Bij de cursus ontvang je bovendien een DVD met daarop 17 korte instructiefilms, waarin je de handelingen kunt zien. Kappersopleiding inclusief oefenhoofd en materialenpakket Bij de cursus ontvang je een uitgebreid materialenpakket met onder andere een oefenhoofd, scharenset en kapmantel. Je oefent op een oefenhoofd zodat je nadien vol vertrouwen aan de slag kunt met het kapsel van vrienden en familie. Na de cursus Thuiskapper beschik je over alle vaardigheden die nodig zijn om een professioneel en passend kapsel te creëren. Ben je geknipt voor het beroep thuiskapper? Kies voor de kappersopleiding van NHA!

Categorie: Hobbycursussen|Beauty en wellness

Prijs:  279 EUR (maandelijks 55.8 EUR)

Studieduur: 5 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.