Thuis- en Bejaardenzorg (46.6€/ maand)

Thuis- en Bejaardenzorg

Thuis- en Bejaardenzorg studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Thuis- en Bejaardenzorg: details

Omschrijving: Start je carrière in de zorg met de cursus Thuis- en BejaardenzorgMensen helpen langer thuis te blijven wonen? Of ouderen in een tehuis een fijne dag bezorgen? Met de cursus Thuis- en Bejaardenzorg leg je de basis voor een dankbare functie in de zorg. Ben je sociaal en zorgzaam en vind je het fijn om mensen te begeleiden en te verzorgen? Dan past een job in de thuis- of bejaardenzorg goed bij je. Belangrijke functie In de bejaardenzorg help je mensen in een residentiële setting, zoals rust- en verzorgingstehuizen (RVT’s) of psychiatrische verzorgingstehuizen (PVT’s). Kies je voor thuiszorg dan werk je bij mensen thuis. Samen met andere gezondheids- en welzijnswerkers, met familie en vrijwilligers zorg je voor een prettige en veilige woonomgeving. Als verzorgende heb je een belangrijke rol. Je biedt lichamelijke zorg en begeleiding, signaleert veranderingen in de gezondheid en het welbevinden van de zorgvrager en onderhoudt contact met de familie, de verpleegkundige en de arts. Veelzijdige opleiding In de gevarieerde cursus Thuis- en Bejaardenzorg leer je alles wat nodig is om je belangrijke taak goed te vervullen. Je volgt onder meer deze vakken: voeding en dieetleer; het menselijk lichaam; EHBO; persoonsgerichte en lichamelijke zorg; psychische en sociale zorg; omgaan met collega’s. Je doorloopt de verschillende modules in je eigen tempo. De lesstof is toegankelijk, afwisselend en afgestemd op de praktijk. Ook voor mantelzorgers De vergrijzing van de bevolking neemt toe. De vraag naar gemotiveerde zorgverleners wordt steeds groter. Behoor je tot het groeiend aantal mantelzorgers? Ook dan is de cursus Thuis- en Bejaardenzorg zeker een aanrader. Opleiding tot verzorger? In de cursus leer je de thuis- en bejaardenzorg door en door kennen. De opleiding is zeer geschikt als je in de zorgsector werkt en je kennis wilt opfrissen en uitbreiden. Overweeg je een opleiding tot verzorger te volgen, maar wil je eerst weten of een job in de zorgsector iets voor jou is? Dan is de cursus de ideale manier om een weloverwogen keuze te maken.

Categorie: Beroepsopleidingen|Voeding en gezondheid

Prijs:  699 EUR (maandelijks 46.6 EUR)

Studieduur: 15 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.