Theologie (53.2€/ maand)

Theologie

Theologie studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Theologie: details

Omschrijving: Duik dieper in de wereld van het christelijk geloof met de Theologie opleiding Wat is de zin van het leven? Waar sta ik? En waar ga ik naartoe? Het zijn levensvragen die vrijwel iedereen zich ooit in het leven afvraagt. Veel mensen ontlenen hun antwoorden aan het christelijk geloof. Het is een kompas dat in de juiste richting wijst. Maar er schuilt meer achter het geloof. En dat leer je in de Theologie opleiding. Theologie, letterlijk‘godgeleerdheid’, gaat over de wereld van God en wat de mens daarvan kan weten. Voor het christendom is Jezus Christus de sleutel tot God. Wat er sinds het ontstaan van het christendom over Hem, zijn relatie tot God en de gevolgen van zijn optreden voor het leven op aarde is gezegd en geschreven, is het onderwerp van de christelijke theologie. Deze Theologie opleiding benadert de christelijke theologie vanuit verschillende perspectieven. Je leert de standpunten kennen van uiteenlopende stromingen en verdiept je in de belangrijkste theologen. Zo kun je je eigen inzichten toetsen en verrijken. Deze opleiding is een zeer goede en uitgebreide introductie in alle onderdelen van de christelijke theologie. Verrijk je eigen overtuigingen Wil je alles te weten komen over de verschillende thema’s en zienswijzen binnen het christelijk geloof? En staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel bij jou? Dan zit je helemaal goed met de opleiding Theologie. Ontdek de diepgang van het christelijk denken en verrijk je eigen overtuigingen. Je krijgt veel informatie over zowel de protestantse als de rooms-katholieke theologie. De opleiding biedt daarnaast uitgebreide kennis over de belangrijkste ideeën van de oosters-orthodoxe kerk. En ook de theologie in Afrika, Azië en Latijns-Amerika komt aan bod. De opleiding Theologie is ontzettend veelzijdig. Je duikt niet alleen in de denkbeelden van lang geleden, maar kijkt ook naar de recente ontwikkelingen in de theologie. Je start bij de basis en daarmee is de opleiding uitermate geschikt voor iedereen die interesse heeft in godgeleerdheid. Maar ook als je al enigszins bent ingevoerd, is deze opleiding de ideale manier om je kennis verder uit te breiden of op te frissen. Opleiding Theologie: basis voor jouw toekomst Na het afronden van de Theologie opleiding heb jij de christelijke theologie van verschillende kanten leren kennen. Je kunt theologische vraagstukken begrijpelijk uitleggen aan iedereen die het wil horen. Discussies over het geloof ga jij niet uit de weg, want met jouw kennis kun je veel dieper ingaan op ieder aspect van het christelijke geloof. De opleiding vormt een waardevolle voorbereiding op de studie theologie of op de opleiding voor geestelijk verzorger. Voor (aankomend) docenten Levensbeschouwing, Geschiedenis en Godsdienst is de opleiding ook erg bruikbaar. Je leerlingen kun je op een begrijpelijke manier hierover uitleg geven en discussies over godsdienstige thema’s kun je met verstand van zaken leiden. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Beroepsopleidingen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  319 EUR (maandelijks 53.2 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.