Theologie (53.2€/ maand)

Theologie

Theologie studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Theologie: details

Omschrijving: Ontdek de godgeleerdheid van het christelijk geloof met de Theologie opleiding Steeds vaker gaan we in het leven opzoek naar antwoorden. Antwoorden op levensvragen als:“wat is de zin van het leven?” en“bestaat er leven na de dood?”. Het christelijke geloof kan daarbij uitkomst bieden. Het dient als moreel kompas dat jou door het leven kan leiden. Maar achter een geloof schuilt nog veel meer dan dat. En dat ontdek je in deze Theologie opleiding. De wereld van God staat centraal in de theologie. Deze“godgeleerdheid” leert ons wat er sinds het ontstaan van het christendom is geschreven. Met deze opleiding Theologie leer je alles over Jezus Christus, zijn relatie tot God en de gevolgen voor het leven op aarde die hij teweeg heeft gebracht. Om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de christelijke theologie, ga je in deze Theologie opleiding het geloof vanuit verschillende perspectieven bekijken. Je verdiept je in de belangrijkste theologen en leert verschillende stromingen binnen de godgeleerdheid kennen. Met andere woorden: met de opleiding krijg jij goede kennis van het christelijke geloof. Stimuur je persoonlijke ontwikkeling Wil je alles te weten komen over de christelijke theologie? De verschillende perspectieven en zienswijzen leren begrijpen? En de overtuigingen van de belangrijke theologen ontdekken? Dan is deze opleiding Theologie de perfecte manier. Je start met deze opleiding namelijk bij de basis en ontwikkelt jouw kennis binnen de godgeleerdheid al snel. Je doet kennis op over denkbeelden van vroeger maar leert ook over de moderne zienswijzen binnen de godgeleerdheid. Hierbij ga je kijken naar de protestantse, rooms-katholieke en oosters-orthodoxe kerk. Naast deze uitgebreide informatie ga je ook dieper in op de theologie van verschillende werelddelen als Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Maar deze Theologie opleiding heeft nog veel meer te bieden. Je leert namelijk niet alleen maar de theorieën. Door de diepte in te gaan verrijk je tevens jouw overtuigingen en stimuleer je jouw persoonlijke ontwikkeling. Zet de eerste stap naar jouw toekomst met de opleiding Theologie Wil jij verder met Theologie? Wil je bijvoorbeeld verder studeren voor geestelijk verzorger of de HBO opleiding Theologie gaan volgen? Dan leg je met deze Theologie opleiding de perfect basis voor jouw toekomst! Na deze opleiding ken je alle verschillende perspectieven over het christelijk geloof en kun je elk vraagstuk begrijpelijk uitleggen! Je kunt er uiteraard ook voor kiezen de opleiding te volgen als aanvulling om jouw huidige job beter uit te voeren. Ben je docent Levensbeschouwing of Geschiedenis? Dan komt de kennis die je opdoet in deze Theologie opleiding heel goed van pas. Door het uitgebreide begrip dat jij hebt van het vakgebied kun je zonder moeite uitleg geven en discussies over godsdienstige thema’s leiden. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Beroepsopleidingen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  319 EUR (maandelijks 53.2 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.