Tekst & Commentaar Pensioenrecht (327.47 EUR)

Tekst & Commentaar Pensioenrecht

Tekst & Commentaar Pensioenrecht behoort tot de categorie Managementboeken van Wolters Kluwer Nederland. Deze eBooks kan je direct downloaden. Deze boeken vertellen ons stuk voor stuk hoe we beter kunnen presteren. Het aanbod is groot en heel divers, waardoor er zeker en vast voor ieder wat in zit. Kortom kijk snel verder.

Tekst & Commentaar Pensioenrecht: meer details

Beschrijving: Gedurende de afgelopen jaren maakte het pensioenrecht tal van wijzigingen mee. De zevende druk van Tekst <(>&<)> Commentaar Pensioenrecht is daarom op vele fronten gewijzigd ten opzichte van haar voorganger. Deze editie ziet op de situatie per 15 januari 2019 voor zowel wetgeving als commentaar. Zo heeft u de gehele actuele stand van zaken in het pensioenrecht binnen handbereik, verhelderd met duidelijke en bondige commentaren. Actuele wijzigingen pensioenrecht Wijzigingen in de Pensioenwet en de Wet verplichte beroepspensioenregeling, door o.a. Implementatie EU-Richtlijn betreffende de werkzaamheden van en het toezicht op instellingen voor bedrijfspensioenvoorziening (IBPV#s) ofwel IORP II (Stb. 2018, 515) Verzamelwet pensioenen 2019 (Stb. 2018, 476) Wet implementatierichtlijn verzekeringsdistributie (Stb. 2018, 89) De Code Pensioenfondsen 2018 vervangt de vorige versie, met geheel nieuw commentaar Recente wetswijzigingen in de Wft Recente wetswijzigingen in de AOW, Anw en WIA NIEUW: Besluit pensioenen; verzamelbesluit diverse onderwerpen inclusief commentaar (vervangt een viertal besluiten) NIEUW: Staffelbesluit pensioenen inclusief commentaar (vervangt Besluit beschikbare-premieregelingen en premie- en kapitaalovereenkomsten en nettopensioenregelingen) Aanhangige wetsvoorstellen zijn – waar nuttig – besproken in een kopje #Komend recht# Selectie van onbecommentarieerde regelingen in de bijlagen is vernieuwd Kortom: deze nieuwe druk is wederom compleet, actueel en uiteraard voorzien van heldere commentaren!

Uitgeverij: Wolters Kluwer Nederland

Categorie: eBooks

Thema: Managementboeken

Leveringskosten: 0.00

Levertijd: Direct downloaden

Prijs: 327.47 EUR (in plaats van 327.47 EUR)

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Opleidingsaanbod.eu. 

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.