“Tekenen voor beginners” ( 178.9EUR)

"Tekenen voor beginners"

“Tekenen voor beginners” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Tekenen voor beginners”: details

Omschrijving: “SPECIAAL AANBOD VOOR CURSISTEN: UITGEBREID MATERIALEN-PAKKET VOOR SLECHTS ? 29,90 ! In dit pakket vind je een professionele tekenblok, (kleur)potloden, houtskool, teken-pop, tekenkrijt, puntenslijper en gum. Je kunt tijdens je inschrijving voor de cursus aangeven of je dit fantastische pakket wilt meebestellen.  Veel mensen willen graag leren tekenen, maar denken dat het moeilijk is of dat ze er geen talent voor hebben. Niets is minder waar! Met de cursus tekenen voor beginners kan iedereen op eenvoudige wijze leren tekenen. Je leert stap voor stap een aantal tekentechnieken die je helpen jouw tekeningen gedetailleerder en realistischer te maken. En voor je het weet maak je je eigen kunstwerken in potlood, houtskool of krijt.  ” “” “” “Met de cursus tekenen voor beginners leer je de basisprincipes van het tekenen. Met de tekentechnieken die je leert en je eigen creativiteit maak jij straks de mooiste tekeningen zelf. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Kijken naar onderwerpen Door op een nauwkeurige manier te kijken krijg je een goed beeld van de vorm, structuur en details van je onderwerp. Je leert hoe je deze vast kunt leggen op papier.   Materialen en beeldelementen Met de materialen in het meegeleverde pakket kun je verschillende effecten bereiken. Je kijkt naar de mogelijkheden van potlood, houtskool en krijt, en hoe je hiermee om kunt gaan in je tekening.   Verhoudingen, composities en tonen Een tekening wordt pas realistisch als het onderwerp in de juiste verhouding op papier staat. Andersom wordt een tekening fantasierijk of abstract wanneer je speelt met de verhoudingen. Je leert hoe je een realistische verhouding krijgt, en oefent met het maken van de juiste compositie in je tekening.   Perspectief, beweging en kleur Om je tekening nog levensechter te maken, kun je een perspectief gebruiken, of de illusie van beweging opwekken. Je leert hoe je deze technieken toepast in je tekening. ”

Prijs: 178.9 EUR

Categorie: “Creativiteit”

Studieduur: 5 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.