Tekenen en Schilderen (13.85€/ maand)

Tekenen en Schilderen

Tekenen en Schilderen studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Tekenen en Schilderen: details

Omschrijving: Eindeloos creatief plezier met de cursus Tekenen en Schilderen Altijd al willen leren tekenen of schilderen? Schaduweffecten aanbrengen, perspectief tekenen, vloeiend kleurverloop maken? Verbeter je teken- en schildertechniek met de cursus Tekenen en Schilderen. Landschappen schilderen Zet een schildersezel in het gras bij een beekje. Laat de omgeving op je inwerken. Kijk naar details, proef de sfeer, volg het licht, de schaduw en schilder. De cursus Tekenen en Schilderen behandelt het schilderen van landschappen. Andere genres die aan bod komen zijn natuurgetrouw tekenen, portrettekenen, stillevens en nog veel meer. Schilderen? Begin met kijken Ontwikkel je schildersoog. In de cursus Tekenen en Schilderen leer je op verschillende manieren kijken. Hoe je kijkt of waar je op let, dat bepaal je uiteindelijk zelf. Zo ontwikkel je een eigen stijl. Tekenen met potlood of houtskool De benodigdheden voor de cursus Tekenen en Schilderen ontvang je thuis. Het materialenpakket bevat onder meer: potloden penselen schetsblok houtskool gouache Ontdek de mogelijkheden van verschillende materialen. Teken en schilder met verschillende materialen. Begin met potlood. Werk daarna met inkt, aquarelverf, plakkaatverf, krijt en houtskool. Breid je technische vaardigheden stap voor stap uit. Schilderperspectief Leer met simpele ingrepen toon- of schaduweffecten maken. Leer perspectief tekenen en voorwerpen diepte geven. Bekijk voorbeelden, van hedendaagse kunst tot werken uit de Barok. Laat je inspireren en zie hoe anderen portretten tekenen: van de klassieke oudheid tot moderne striptekenaars. Oefen zelf en verbeter gaandeweg je eigen stijl. Natuurgetrouw tekenen, striptekenen, landschappen schilderen, dieren, gebouwen en portrettekenen: leren tekenen en schilderen was nooit zo plezant!

Categorie: Hobbycursussen|Creatief

Prijs:  249 EUR (maandelijks 13.85 EUR)

Studieduur: 18 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.