“Teamcoach” ( 499EUR)

"Teamcoach"

“Teamcoach” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Teamcoach”: details

Omschrijving: “Goede samenhang in een groep is belangrijk. In teams of groepen kunnen allerlei situaties ontstaan. De leden van een groep kunnen elkaar bijvoorbeeld versterken en daardoor goed presteren. Echter komt het regelmatig voor dat er problemen ontstaan binnen een groep. De groep kan hierdoor niet meer optimaal functioneren en dit belemmert de prestaties. Er kan bijvoorbeeld pestgedrag ontstaan binnen de groep of er kunnen conflicten plaatsvinden. Hierbij kan het gaan om een conflict over de inhoud van het werk, een conflict dat voortkomt uit emotie of persoonlijkheid of een belangenconflict. Als teamcoach probeer je de interactie van de groep onderling te versterken ten behoeve van het gezamenlijk leren en de prestaties van de groep. Ook probeer je de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van interactie en resultaten bij het team te leggen en probeer je de afhankelijkheid van het team ten opzichte van de manager of leidinggevende te verminderen. In deze opleiding leer je hoe je dit kunt doen door problemen binnen de groep te analyseren en hier een oplossing voor te bedenken en deze te bespreken met het team. Jij zorgt ervoor dat teams weer met plezier kunnen samenwerken en dat zij optimaal kunnen presteren!  ” “” “” “De opleiding Teamcoach leidt je op tot professioneel begeleider van groepen. Met de kennis uit deze kun jij de groepsdynamiek uitstekend analyseren en verbeteren en zorg je er samen met de groep voor dat zij als geheel beter gaan presteren. De opleiding bestaat uit de volgende modules: Module 1 – Wat is teamcoaching? Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk maak je kennis met teamcoaching. Ook wordt de teamcoach gedefinieerd en krijg je een beeld van het speelveld van de teamcoach.   Module 2 – Teams Je leert over de ontwikkelingsfasen binnen teams en de verschillende soorten teams die er bestaan. Ook groepsgedrag en problemen die kunnen ontstaan binnen een groep komen aan bod.   Module 3 – Methoden, technieken en instrumenten Je leert verschillende methoden, technieken en instrumenten rondom teamcoaching kennen zoals de teamrollen van Belbin, het IJsbergmodel en besluitvormingstechnieken. Deze module gaat ook in op lean, agile en scrum.   Module 4 – Systemisch werken en leren Je leert over verschillende manieren van leren en de processen die hierbij komen kijken, bijvoorbeeld bij teamleren. Ook komen systeemdenken en de vier niveaus van feedback bij teamcoaching aan bod.   Module 5 – Teamcoach als professional In deze module wordt het onderdeel zelfreflectie van de teamcoach behandeld. Ook leer je over ethisch handelen en over hoe je je als professioneel teamcoach kunt blijven ontwikkelen met behulp van o.a. de 360-graden-feedbackmethode.    Module 6 – Invloeden op leerprocessen Je maakt kennis met de verschillen tussen generaties op de werkvloer en met het verandervermogen binnen organisaties. Ook leer je in deze module over duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, werkvermogen en employability. ”

Prijs: 499 EUR

Categorie: “Coaching ,Management”

Studieduur: 6 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.