Taarten Maken (44.85€/ maand)

Taarten Maken

Taarten Maken studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Taarten Maken: details

Omschrijving: Indruk maken met jouw desserts? Volg dan de cursus Taarten Maken Deelnemers klaar? Bakken maar. Van beginner tot volleerde patissier die de lekkerste taarten bakt: in deze cursus Taarten Maken leer je hoe je een heerlijke taart kan bakken. Een taart die goed smaakt, prachtig versierd is en ook nog eens voldoet aan de geldende kwaliteitseisen. Prachtige taarten maken, je kan het echt leren! In twaalf lessen leer je zowel de basis van een goede taart bakken als de achterliggende theorie en bijbehorende vaardigheden. Ook zal je praktische technieken leren combineren met achtergrondkennis om zo de mooiste taarten te bakken. Bij de cursus Taarten Maken ontvang je ook een leuk fotoboek dat je tijdens de cursus kan gebruiken als inspiratie. Het lesmateriaal verwijst ook regelmatig naar hoofdstukken uit het boek. Beginnende taartenbakker? Start dan bij de basis. Taarten bakken betekent beslissingen nemen. Tijdens de cursus Taarten Maken (voor beginners) krijg je alle nodige informatie over materialen, ingrediënten en technieken. Tijdens de cursus Taarten Maken worden de volgende vragen beantwoord:? Welk basisrecept gebruik ik het best?? Welke materialen moet ik in huis hebben?? Kan ik een taart met lagen maken?? Welk spuitmondje moet ik gebruiken??? en tal van andere vragen. Je kan in de cursus direct beginnen met bakken en je zal al snel een eerste taart tevoorschijn toveren, ook als je nog nooit eerder een taart hebt gemaakt. De cursus is ideaal voor beginnende taartenbakkers, maar biedt ook voldoende uitdaging voor de meer ervaren bakkers. Hygiëne Jezelf een echte patissier wanen en je volledig laten gaan bij het maken van al jouw lekkere creaties? Het kan zomaar gebeuren. Maaréén ding is wel belangrijk: respecteer altijd de hygiëneregels. Een echte patissier worden? Volg de cursus Taarten Maken en voor je het weet sta je zij aan zij met echte patissiers taarten te bakken. Verbaas jouw familie en vrienden met jouw bakkunsten!

Categorie: Hobbycursussen|Creatief

Prijs:  269 EUR (maandelijks 44.85 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.