Studieboeken of leerboeken worden gebruikt bij het studeren. De scholen bepalen welke boeken er voor welke richting nodig zijn. Elk jaar opnieuw moeten er hierdoor een hele hoop nieuwe boeken aangekocht of gehuurd worden. Heel wat boekhandelen verkopen nieuwe boeken. Nochtans is er online ook al een groot aanbod. Kijk daarnaast zeker en vast ook naar tweedehandsboeken. De prijs kan nl erg oplopen.

Studieboeken: overzicht

studieboeken

Studieboeken aankopen is één ding. Maar na een jaar ga je over naar het volgende jaar en moet je opnieuw studieboeken voor het volgende jaar aankopen. De boeken van het voorbije jaar hoef je niet onder het stof te leggen op zolder. Er zijn tegenwoordig al heel wat instanties die gebruikte boeken terugkopen. Bovendien kan je op de tweedehands markt ook schoolboeken kopen aan zeer aantrekkelijke prijzen.

Naast het aantal schoolboeken, heb je ook nog een heleboel schoolspullen nodig. Dan denken we bijvoorbeeld aan een rekenmachine, een etui, kaftpapier, schriften, woordenboeken,… Hiervoor kan je naar de lokale shop. Maar evengoed vind je al een groot aanbod online.

Voor meer studiemateriaal, kijk zeker verder op onze website opleidingsaanbod.eu.