Stressmanagement (15.75€/ maand)

Stressmanagement

Stressmanagement studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Stressmanagement: details

Omschrijving: Leer omgaan met stress in de cursus Stressmanagement Rennen, vliegen, vallen en weer opstaan… Heb je een druk leven en vind je het lastig om te ontspannen? Of heb je in je nabije omgeving mensen die last hebben van stress? In de cursus Stressmanagement leer je hoe je daarmee omgaat. Stress heeft een negatieve klank, maar het betekent eigenlijk niets meer dan spanning. Gezonde spanning kan helpen om goed te functioneren: het houdt je scherp en alert. Zonder spanning is het leven maar saai en daarom kun je zo genieten van een spannend boek, een crimi op tv of een spectaculair uitstapje. Soms kun je te veel spanning ervaren en zorgt stress voor onrust, slaapproblemen, concentratieproblemen en een slecht humeur. Dan is het tijd om in te grijpen. Blijf stress de baas. Leer omgaan met stress in deze cursus. Gezonde spanning In de unieke cursus Stressmanagement leer je in vijf stappen weer rust te vinden en de stress om te buigen naar gezonde spanning. Je ontdekt wat stress juist is en welke factoren hierbij een rol spelen. Je leert hoe je ongezonde stress voorkomt en hoe je gezonde stress benut. Signalen herkennen Na de cursus ben je goed in staat om signalen van stress te herkennen en daarmee om te gaan. Je weet tijdig in te grijpen en rust in je hoofd te creëren. Heb je zelf geen last van stress, maar werk of leef je samen met gestreste mensen? Dan helpt de cursus om problemen te benoemen en oplossingen aan te dragen. De cursus Stressmanagement is een fijne, ontspannende manier om te werken aan een stressvrij bestaan. De zorgvuldig samengestelde lesstof helpt je om een gelukkiger en rustiger mens te worden. Zo ben jij in staat goed om te gaan met stresserende gebeurtenissen. Wil je goed leren omgaan met stress? Volg de cursus Stressmanagement en krijg meer grip op spanning. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Beroepsopleidingen|Psychologie

Prijs:  189 EUR (maandelijks 15.75 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.