“Sterrenkunde” ( 319EUR)

"Sterrenkunde"

“Sterrenkunde” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Sterrenkunde”: details

Omschrijving: “Ben jij iemand die op een zwoele zomeravond soms urenlang naar de sterrenhemel zit te turen? Herken jij moeiteloos sterrenbeelden als de Grote Beer en Tweelingen aan het firmament? Maar vraag je je weleens af waar al die duizenden flonkerende sterren eigenlijk vandaan komen? En zou je daarom veel beter willen begrijpen hoe het heelal in elkaar zit? Of wil je overweeg je om astronomie te gaan studeren? In de cursus Sterrenkunde leer je wat de plaats is van onze aarde in de kosmos en hoe ons eigen zonnestelsel, de melkweg en de overige miljarden sterrenstelsels zijn opgebouwd. Je zult versteld staan van de niet te bevatten afstanden in ons onmetelijke grote heelal.  Ook het ontstaan van sterren en zwarte gaten komt uitgebreid aan bod. Bij een cursus Sterrenkunde, oftewel astronomie, mag natuurlijk ook uitleg over de belangrijkste sterrenbeelden en de geschiedenis van de ruimtevaart niet ontbreken.” “” “” “In de cursus Sterrenkunde word je in veertig lessen opgeleid en meegenomen in de wereld van de sterrenkunde oftewel astronomie. In de cursus komen onder ander de volgende thema?s aan bod: Grondbeginselen van astronomie Ontwikkeling van de sterrenkunde Planeet Aarde De aardachtige buurplaneten De gasplaneten Belangrijke meeteenheden in de astronomie Onze zon De maan van de aarde Stervorming Sterren en hun classificatie Dubbelsterren en meervoudige stelsels Supernovae (SN) Neutronensterren Zwarte gaten, quasars en uitbarstingen van gammastralen Kosmische nevels Dwergplaneten en kleine hemellichamen Transneptunische objecten en kometen Sterrenbeelden Fundamenten van spectroscopie Kwantumfysica basiskennis Kwantummechanica basiskennis Ontwikkeling van astronomische instrumenten Basisbegrippen van telescooptechnologie Radioastronomie Melkwegstelsels Donkere materie en donkere energie Kosmologie Buitenaardse planetenstelsels Ruimtevaart Satellietbanen ”

Prijs: 319 EUR

Categorie: “Dieren & Planten”

Studieduur: 9 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.