Sport Voeding (49.85€/ maand)

Sport Voeding

Sport Voeding studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Sport Voeding: details

Omschrijving: Sporters voorzien van deskundig voedingsadvies? Volg de opleiding Sport&Voeding Hoeveel gram eiwitten heeft mijn lichaam nodig om spiermassa op te bouwen? Moet ik extra vitamines innemen wanneer ik duursport beoefen? Deze en nog vele andere vragen stellen (top)sporters zichzelf dagelijks. Als sport-&voedingsdeskundige ben jij in staat al deze vragen te beantwoorden. Ben jij er klaar voor om sporters te adviseren en ondersteunen bij het behalen van hun doelen? Dan is de opleiding Sport&Voeding iets voor jou! De vraag naar advies op het gebied van sport&voeding blijft stijgen. Of het nu gaat om topsporters of amateursporters, iedere sporter heeft behoefte aan voedingsadvies. Met de cursus Sport&Voeding ben jij op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van voeding in combinatie met (top)sport. De juiste voeding kan immers het verschil maken tussen winst en verlies. Adviseren Sporten is een activiteit die tegenwoordig door velen wordt ondernomen. Dit kan een wandeling zijn, maar ook trainen voor een marathon, het beoefenen van een teamsport of een wekelijkse groepsles bij de sportschool. Iedereen weet het: sporten is goed voor het lichaam. Wat veel mensen daarentegen niet weten, is hoe ze voeding met sport moeten combineren om een optimaal resultaat te kunnen behalen. Jij als sport-&voedingsdeskundige weet als geen ander dat door de juiste voeding de sportprestaties aanzienlijk zullen verbeteren. Met behulp van jouw advies zijn sporters in staat hun doelen te behalen. Adviseren over de sportvoedingspiramide, het uitvoeren van een bio-impedantiemeting en het benoemen van de relatie tussen sport en vitamines zijn voor jou als sport-&voedingsdeskundige geen onbekende termen. Begeleiden Een belangrijk onderdeel van het werk van een sport-&voedingsdeskundige is de voedingsbehoefte aanpassen aan het type sport. De cursus besteedt dan ook uitgebreid aandacht aan verschillende (top)sporten, welke zijn onderverdeeld in: duursport; krachtsport; teamsport; gewichtsklassensport; overige sporten. De beweegredenen waarom iemand sport, kunnen behoorlijk uiteen lopen. Iemand kan sporten om conditie te verbeteren, spiergroei te realiseren, gewicht te verliezen of een combinatie van meerdere doelen. Jij als sport-&voedingsdeskundige bent in staat om iedere sporter van professioneel en doordacht advies te voorzien om de persoonlijke doelen te behalen. Na het volgen van deze cursus beschik jij over alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om sporters te begeleiden op het gebied van voeding, ongeacht de sport die ze beoefenen.

Categorie: Beroepsopleidingen|Voeding en gezondheid

Prijs:  299 EUR (maandelijks 49.85 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.