“Sport en Voeding” ( 219EUR)

"Sport en Voeding"

“Sport en Voeding” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Sport en Voeding”: details

Omschrijving: “Deze opleiding Sport en voeding is een schot in de roos voor iedereen die interesse heeft in de relatie tussen voeding en het leveren van fysieke inspanning. Alles wat je leert is gebaseerd op actueel en betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek dat kijkt naar de relatie tussen voeding en het leveren van sportieve prestaties. Zo ben je altijd in staat om een zorgvuldig onderbouwd advies op maat uit te brengen. Wil je amateur- of topsporters helpen bij het bereiken van topprestaties? Dan is deze cursus precies wat je zoekt. Als je al actief bent als Gewichtsconsulent en de opleiding Sport en voeding succesvol afrondt, dan is het mogelijk om als Sportvoedingsadviseur aan de slag te gaan. Beschik je nog niet over een diploma Gewichtsconsulent? Volg de cursus Sport en voeding dan in combinatie met onze opleiding Gewichtsconsulent” “” “”

Prijs: 219 EUR

Categorie: “Coaching ,Beauty & Lifestyle”

Studieduur: 4 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.