“Specialist Hoogbegaafdheid” ( 419EUR)

"Specialist Hoogbegaafdheid"

“Specialist Hoogbegaafdheid” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Specialist Hoogbegaafdheid”: details

Omschrijving: “Werk je in het onderwijs of ben je jeugdwerker of psycholoog? De opleiding Specialist Hoogbegaafdheid is bij uitstek geschikt om jouw didactische vaardigheden verder uit te breiden. Na afloop ben je als hoogbegaafdheidsspecialist (ook wel hb specialist genoemd) in staat om deze kinderen met hun bijzondere gave professioneel te ondersteunen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Dat is van wezenlijk belang, want hoogbegaafde kinderen ondervinden vaak extra problemen op school of in hun sociale omgeving. Zo lopen ze nogal eens aan tegen onbegrip en kampen ze met gedragsproblemen. Met als gevolg dat hoogbegaafdheid niet als zodanig wordt herkend en zelfs wordt verward met andere problematiek zoals autisme of ADHD. Omdat een vroegtijdige diagnose van hoogbegaafdheid essentieel is, hebben ook ouders en opvoeders van deze getalenteerde kinderen veel profijt van de kennis die zij in deze opdoen opdoen.” “” “”

Prijs: 419 EUR

Categorie: “Kinderen & Opvoeding ,Coaching”

Studieduur: 7 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.