“Spaans voor beginners” ( 138.9EUR)

"Spaans voor beginners"

“Spaans voor beginners” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Spaans voor beginners”: details

Omschrijving: “De Spaanse taal is een belangrijke wereldtaal. Miljoenen sprekers, verdeeld over ruim twintig landen, hebben het Spaans als moedertaal. Met een taalcursus Spaans kun je dus niet alleen terecht in Spanje. Ook in veel Zuid-Amerikaanse landen zul je deze taal tegenkomen. Of je nu een trektocht wilt maken door Guatemala of op zakenreis gaat naar Barcelona: met een taalcursus Spaans maak je alvast een goed begin. Met de thuisstudie Spaans voor beginners leer je stap voor stap de Spaanse taal kennen. Door de praktische spreek- en luisteroefeningen bouw je al snel een aanzienlijke woordenschat op. Zo druk je je straks probleemloos uit in het Spaans.  ” “” “”

Prijs: 138.9 EUR

Categorie: “Taal”

Studieduur: 10 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.