Somalisch (52.40€/ maand)

Somalisch

Somalisch studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Somalisch: details

Omschrijving: Vlot de taal van Somalië spreken? Volg dan de cursus Somalisch! Somalisch is natuurlijk de taal van Somalië, maar de taal wordt ook gesproken in Djibouti, Ethiopië en Kenia. Met de cursus Somalisch leer je de beginselen van het Somalisch. Somalisch is een van de Koesjitische talen die vooral in de Hoorn van Afrika gesproken worden. De Somalische taal is sterk beïnvloed door het Arabisch, maar heeft ook leenwoorden uit het Engels en Italiaans. Dat maakt het extra uitdagend om deze taal te leren. Woordenschat In de cursus Somalisch leer je de basisprincipes van deze taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Dankzij de slimme lesopbouw beschik je al snel over een uitgebreide woordenschat. Somalisch leren spreken In de cursus Somalisch leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisgesprekken, zoals begroetingen cijfers en tijd het vragen van de weg noodgevallen en medische vragen eten en drinken, winkelen en ontspanning Vakantie of zakenreis? Heb je reisplannen naar Somalië of naar een van de andere Afrikaanse landen waar Somalisch de voertaal is? Met deze cursus haal je meer uit je reis. Maar ook wanneer je een zakenreis naar deze landen plant, bewijst de cursus zeker zijn waarde.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  157.00 EUR (maandelijks 52.40 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.