Soft Skills (106.35€/ maand)

Soft Skills

Soft Skills studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Soft Skills: details

Omschrijving: Soft skills ontwikkelen middels een praktijkgerichte cursus Naast jouw diploma’s, certificaten en werkervaring, zijn tegenwoordig ook jouw soft skills van groot belang op de arbeidsmarkt. Dankzij je soft skills kun jij je onderscheiden. Ze zijn dan ook onmisbaar in de 21e eeuw. In de cursus Soft Skills van NHA leer je wat soft skills zijn en hoe je ze kunt ontwikkelen. Gedrag veranderen In de Soft Skills cursus werk je actief aan je vermogen om met jezelf, anderen en je werk om te gaan. Wist je bijvoorbeeld dat 95% van ons gedrag onbewust is en vaak niet effectief? Doorgaans denken we niet bewust na over ons gedrag, terwijl wanneer we dit wel doen, het wel degelijk de uitkomst van onze dagelijkse werkzaamheden kan beïnvloeden. Soft skills helpen je hierbij. Jouw soft skills ontwikkelen We werken regelmatig aan het verder ontwikkelen van onze hard skills, door diverse cursussen, studies of workshops te volgen. De huidige economie vraagt echter, naast hard skills, ook nadrukkelijk om soft skills. Ontwikkel daarom je people skills met een Soft Skills training als thuisstudie. Met behulp van theorie en opdrachten leer je jouw vaardigheden verder te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld doelgerichtheid, teamwork of doorzettingsvermogen. Je krijgt praktische handvatten aangereikt waarmee je jouw persoonlijke doelen kunt bereiken. Soft skills zijn beslist een goede aanvulling op jouw kennis en kunde. Door ze verder te ontwikkelen, kun jij je namelijk onderscheiden op de arbeidsmarkt. Deze vaardigheden kunnen het verschil maken tijdens een sollicitatie en kunnen de doorslaggevende factor zijn bij het krijgen van een promotie. Persoonlijke groei Door je soft skills te ontwikkelen, zorg je voor groei op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Het maakt je een mooier mens en zorgt ervoor dat je vol energie en zelfvertrouwen in het leven staat. Kies voor ontwikkeling en (zakelijk) succes, en volg gemakkelijk vanuit thuis de Soft Skills cursus van NHA. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Beroepsopleidingen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  319 EUR (maandelijks 106.35 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.