Sociale Psychologie (55.45€/ maand)

Sociale Psychologie

Sociale Psychologie studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Sociale Psychologie: details

Omschrijving: Belangstelling voor menselijke interactie? Volg de cursus Sociale Psychologie Wil je meer inzicht in de gedachten, de gevoelens en het gedrag van mensen? Leren hoe je die kennis gebruikt in je dagelijks werk? De cursus Sociale Psychologie geeft je een goede basis. Kennis van het vak en goed begrip liggen aan de basis van sociale psychologie. Waar je ook bent, je staat altijd rechtstreeks of onrechtstreeks in contact met andere mensen. Op je werk, binnen je gezin, wanneer je gaat winkelen en zelfs wanneer je alleen een wandeling maakt: anderen beïnvloeden je denken, voelen en doen. Andersom gebeurt dat ook: zelfs als je niet fysiek aanwezig bent, beïnvloed je de gedachten, gevoelens en gedragingen van andere mensen. In de cursus Sociale Psychologie draait het om het bijzondere proces van wederzijdse beïnvloeding. Groepsdynamiek Relaties tussen mensen staan centraal in de opleiding. Je leert wie nu eigenlijk wie beïnvloedt en wat daar de effecten van zijn. Je krijgt antwoord op vragen over het sociale samenzijn en vragen als hoe zelf is een zelfbeeld en wat is de kracht van non-verbale communicatie? Veelzijdige opleiding Met de cursus Sociale Psychologie krijg je inzicht in sociaalpsychologische fenomenen. Denk aan het valse consensuseffect, zelfverificatie, sociale perceptie, stereotype en cognitieve dissonantie. Termen die nu misschien nog nieuw voor je zijn, maar straks zeker vertrouwd aanvoelen. Werk of privé De opleiding Sociale Psychologie is een aanrader als je meer wilt weten over menselijke interactie. Zeer nuttig voor ouders en opvoeders, therapeuten, politiemedewerkers en artsen. Volg de cursus Sociale Psychologie en je krijgt een schat aan nieuwe inzichten. Met tal van herkenbare voorbeelden koppel je de theorie aan de praktijk. Daarnaast ontvang je praktische tips om de kennis die je opdoet toe te passen in je werk of in je privésituatie. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Beroepsopleidingen|Psychologie

Prijs:  499 EUR (maandelijks 55.45 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.