Snel en Blijvend Afslanken (73€/ maand)

Snel en Blijvend Afslanken

Snel en Blijvend Afslanken studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Snel en Blijvend Afslanken: details

Omschrijving: Het perfecte figuur met de cursus Snel en Blijvend Afslanken Wil je afslanken zonder het gevoel dat je aan het lijnen bent? Dat kan. De cursus Snel en Blijvend Afslanken leidt je stap voor stap naar de beste balans tussen voeding en beweging. Hoe ontstaat overgewicht? Enkele mogelijke oorzaken zijn: hormonale veranderingen; de overgang; langzame stofwisseling; stoppen met roken; verandering van leefpatroon. Blijvend afvallen?Wat je aan kilo’s kwijtraakt tijdens een dieet, komt daarna toch weer terug.? Voedingsdeskundigen zijn kritisch: diëten hebben meestal alleen op korte termijn effect. Bij de cursus Snel en Blijvend Afslanken raak je in de eerste weken overtollig gewicht kwijt. Effect op korte termijn, maar hoe hou je dat effect vast? Hoe verzeker je een blijvend effect? De cursus Snel en Blijvend Afslanken garandeert een blijvend resultaat. Maar hoe? De cursus biedt inzicht in voeding, leefpatronen en in oorzaken van overtollig gewicht. De cursus biedt meer dan alleen een dieet. Hou lichaamsgewicht onder controle met de Beter-Af-Methode De cursus Snel en Blijvend Afslanken biedt een stap-voor-stapmethode. Die methode heet de?Beter-Af-Methode?. Kenmerk van de methode: blijf je eigen lichaamsgewicht de baas. Leer je eetpatroon aanpassen, controleer je leefpatroon en krijg je lichaamsgewicht onder controle. Uiteraard maken recepten deel uit van het cursusmateriaal. Diëten of een optimale balans vinden Waar gaat het om bij diëten? Twee weken lang sapjes van slablaadjes herkauwen en jezelf uithongeren? Dat is niet de essentie van de cursus Snel en Blijvend Afslanken. Bij deze cursus leer je de optimale balans te vinden tussen eetpatroon en leefwijze. Je lichaam in balans, je leven in balans. Zo werkt het.

Categorie: Hobbycursussen|Voeding en gezondheid

Prijs:  219 EUR (maandelijks 73 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.