Sloveens (52.40€/ maand)

Sloveens

Sloveens studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Sloveens: details

Omschrijving: Plan je een trip naar Ljubljana of Maribor? Volg dan onze cursus Sloveens! Met het Sloveens kun je terecht in Slovenië. Maar de taal wordt ook gesproken in onder meer Karinthië en de Italiaanse steden Triëst en Tarvisio. Sloveens is een Slavische taal en de algemene voertaal binnen Slovenië. Ook buiten deze landsgrenzen spreken mensen Sloveens. In de Oostenrijkse bondsstaat Karinthië bijvoorbeeld en in grote steden als Triëst, Gorizia, Tarvisio en Klagenfurt. Sloveens leren In de cursus Sloveens leer je de basis van de Sloveense taal en typische Sloveense woorden en uitdrukkingen. De nadruk ligt daarbij op spreekvaardigheid. Je krijgt interessante luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en praktische woordenlijsten. Dobrodo?li v Sloveniji! (Welkom in Slovenië) Als je deze cursus gevolgd hebt, kun je in de Sloveens sprekende gebieden prima communiceren met de lokale bevolking. In de cursus maak je ook kennis met de lokale gewoonten en gebruiken in Slovenië. Begroeten In de cursus Sloveens leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisgesprekken, zoals begroetingen cijfers en tijd het vragen van de weg noodgevallen en medische vragen eten en drinken, winkelen en ontspanning Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Met actuele onderwerpen vergroot je snel je spreek- en luistervaardigheid. Leerzaam en gevarieerd Sloveens leren biedt mogelijkheden. De taalcursus is gevarieerd van opzet en met de slimme lesopbouw vergaar je een uitgebreide woordenschat. Vakantie of zakenreis? Ga je binnenkort op vakantie naar een land waar Sloveens wordt gesproken? Met een cursus Sloveens haal je meer uit je reis. Ook wanneer je een zakenreis naar deze taalstreken plant, bewijst de cursus zeker zijn waarde.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  157.00 EUR (maandelijks 52.40 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.