“SketchUp” ( 129EUR)

"SketchUp"

“SketchUp” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“SketchUp”: details

Omschrijving: “Deze thuisstudie laat je uitgebreid kennis maken met SketchUp maar ook met de 3D wereld in het algemeen. SketchUp is een gebruiksvriendelijk en professioneel 3D tekenprogramma. Tijdens de cursus leer je stap voor stap alle mogelijkheden en technieken die het programma biedt. Zo leer je snel en eenvoudig hoe je 3D tekeningen maakt en visualiseert met animaties. Uiteindelijk kun je een virtuele wandeling door je eigen 3D tekening maken en deze wandeling opnemen op video. Je raakt thuis in de wereld van Virtual Reality! De mogelijkheden van 3D ontwerpen zijn continue in ontwikkeling. Gedurende de cursus worden nieuwe ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden direct in het digitale cursusmateriaal verwerkt. Zo blijf je up-to-date!  ” “” “”

Prijs: 129 EUR

Categorie: “Computer & Internet”

Studieduur: 4 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.